ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού

0

Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη είναι οι τρεις «κόκκινες» περιοχές του Λεκανοπεδίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων: 284, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση, έχουν καταγραφεί δυο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό.

Στον δήμο Γλυφάδας εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες 50 κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΟΔΥ και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και όλοι μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Στην Κηφισιά, ο δήμος καλεί τους δημότες επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να ακολουθήσουν αυστηρά μέτρα για να μην προκαλέσουν πανδημία στην περιοχή.

Τέλος, στη Βουλιαγμένη εντοπίστηκαν 28 κρούσματα σε μια μέρα. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλος «Στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από το υπουργείο πολιτικής προστασίας ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή κυρίως από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή».

Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Γκιώνη για τη Χριστίνα

Previous article

Η γιορτή του Αγίου Βαρθολομαίου και η σφαγή των Προτεσταντών στο Παρίσι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.