ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Find My Mobile της Samsung πλέον λειτουργεί ακόμα κι όταν η συσκευή είναι εκτός δικτύου

0

Η αναβάθμιση στη λειτουργία Find My Mobile της Samsung διασφαλίζει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να βρουν το χαμένο τους Galaxy ακόμα κι αν αυτό είναι εκτός δικτύου, δεδομένων και Wi-Fi.

Μία σημαντική αναβάθμιση φέρνει στη λειτουργία Find My Mobile της Samsung η έκδοση 7.1.08.0 αφού πλέον είναι δυνατή η εύρεση συσκευών ακόμα κι αν αυτές δεν έχουν πρόσβαση σε δίκτυο. Αν για παράδειγμα ένα Galaxy phone κλαπεί και αμέσως ο κλέφτης φροντίσει να κλείσει τόσο τα δεδομένα, όσο και το Wi-Fi, ο κάτοχός του θα εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Find My Mobile για τον εντοπισμό του.

Η offline λειτουργία της εφαρμογής βασίζεται στη δυνατότητα των συσκευών της Samsung να σαρώνουν την περιοχή γύρω τους για άλλα Galaxy (smartphone, smart watch, tablet -πρακτικά κάθε Galaxy), αναφέροντας παράλληλα τη θέση τους. Έτσι, με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα δίκτυο από Galaxy συσκευές, αυξάνοντας τις πιθανότητες εύρεσης μίας χαμένης συσκευής από τον κάτοχό της. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι για την ενεργοποίηση της εν λόγω λειτουργίας, απαιτείται έγκριση από τον χρήστη.

8eCUgvCwsa

27 Αυγούστου 1896: Ο πιο σύντομος καταγεγραμμένος πόλεμος στην σύγχρονη ιστορία.

Previous article

Ο ρόλος του ανοσοποιητικού: Γιατί οι άνδρες νοσούν πιο βαριά από τις γυναίκες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.