ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Θετικός ο αρχιμανδρίτης που δήλωνε ότι «από τη Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης»!

2

Θετικός στον covid-19 διαγνώστηκε ο πρωτοσύγκελος της μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, o οποίος δήλωνε πως η νόσος δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία.

Ο πρωτοσύγκελος που υπεβλήθη σε τεστ μαζί με τον μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσόστομο, μετά από το επιβεβαιωμένο κρούσμα που υπήρξε σε κληρικό της μητρόπολης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ ο μητροπολίτης Τρίκκης αρνητικός.

Ήδη ο αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με δική του πρωτοβουλία καθότι τα συμπτώματα που παρουσίασε είναι ήπια, ενώ ζήτησε από όλους τους πιστούς να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα και τις οδηγίες της πολιτείας. Το οξύμωρο είναι ότι ο εν λόγω αρχιμανδρίτης είχε προβεί στο πρόσφατο παρελθόν σε δηλώσεις στις οποίες υποστήριζε με περισσό πάθος ότι «από τη Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης». Όσο για τα επιχειρήματά του; «Δεν υπάρχουν επιστημονικές εξηγήσεις πάνω σ’ αυτά τα πνευματικά θέματα. Είναι θέμα πίστης. Για εμάς για όσους πιστεύουμε αυτό είναι ποτήριο και γεύση αθανασίας. Και δυστυχώς αυτοί που αντιδρούν τώρα είναι άνθρωποι που δεν έχουν μεταλάβει ποτέ στη ζωή τους».

Δεν πήγε ο Λογοθέτης στην συνάντηση γνωριμίας Δήμου Comer για το Καζίνο

Previous article

Από τον Ανδρέα στον Κυριάκο: το ιστορικό των ελληνοτουρκικών κρίσεων

Next article

You may also like

2 Comments

  1. Δηλαδή στο εξής όποιος ιερέας κολλάει, σημαίνει ότι κόλλησε από τη Θεία Κοινωνία…αποκλείεται να κόλλησε από κάπου αλλού ας πούμε…λες και υποστήριξε κανείς ότι οι ιερείς δεν ασθενούν ποτέ…να βράσω τη δημοσιογραφία και τη λογική σας…

  2. οκ τωρα θα βρουν ευκαιρια καποιοι για αλλη μια φορα…

Comments are closed.