ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Έκανε την …ΑΝΑΔΗΣΙ* ο Κώστας Σαρχάνης

0

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στην κοινωνία του δήμου Σικυωνίων η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων του Σπύρου Σταματόπουλου. Το όνομα του Κώστα Σαρχάνη, ως νέου αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, ακουγόταν έντονα εδώ και καιρό και, τελικώς, εξέπληξε μόνο όσους δεν παροικούν την Ιερουσαλήμ. Όλοι οι άλλοι είδαν και κατάλαβαν πως ο Σπύρος Σταματόπουλος ξέρει να τιμά τις συμφωνίες (όταν θέλει), ενώ ο Κώστας Σαρχάνης από τη μεριά του πέτυχε την …ΑΝΑΔΗΣΙ που –κατά πως φαίνεται- είχε κατά νου.

Σικυωνια | SIKIONIA

Αν όμως για τους δύο νέους συνεργάτες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα είναι σαφές πως ανακύπτει ένα ζήτημα, που αφορά ευρύτερα την παράταξη της Ανανεωτικής Δημιουργικής Σικυωνίας (ΑΝΑΔΗΣΙ*): είναι και οι κ.κ. Παπαβασιλείου και Μπακόλιας καλεσμένοι στον «γάμο» του επικεφαλής της παράταξης με τον δήμαρχο Σικυωνίων; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί το επόμενο διάστημα από την ζωή…

Κατά τα άλλα σημαντικές ανατροπές δεν υπήρξαν. Σε σχέση με τους πέντε πρώτους αντιδημάρχους του Σεπτεμβρίου 2019, παρέμειναν στην θέση τους οι κ.κ.
– Δ. Σώκος στις Διοικητικές Υπηρεσίες (χωρίς αντιμισθία),
– Γ. Τσολάκος στις Οικονομικές Υπηρεσίες (με αντιμισθία) και
– Ν. Τσιόγκας (αντιδήμαρχος Στυμφαλίας, με αντιμισθία). Αντίθετα αντικαταστάθηκε ο Π. Φιακάς, ως αντιδήμαρχος Φενεού, από τον Γ. Θελερίτη (με αντιμισθία).

Στην θέση τους παρέμειναν:
– ο Βασίλης Δομετίου αντιδήμαρχος Πληροφορικής, που πήρε και την διαχείριση απορριμμάτων από τον Γιάννη Μυττά (με αντιμισθία μέχρι 21-12-2020) και
– η Βασιλική Τσαντήλα-Μπουζιάνη  αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας (χωρίς αντιμισθία, μέχρι 11 Μαρτίου 2021).

Bloomberg: Η πείνα λόγω κορωνοϊού θα σκοτώσει φέτος περισσότερο κόσμο από ό,τι ο ίδιος ο κορωνοϊός

Previous article

Ισπανία: Δικαστήριο αφαίρεσε από τους κληρονόμους του δικτάτορα Φράνκο το θερινό παλάτι του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.