ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Εκκενώθηκε το υπ. Οικονομικών – Λόγω της επίσκεψης του επενδυτή που βρέθηκε θετικός

0

Εκκενώθηκε πριν από λίγο το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης, ώστε να γίνει απολύμανση στους χώρους μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού σε επενδυτή που επισκέφτηκε χθες τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση (το υπουργείο Ανάπτυξης είναι στο ίδιο κτίριο).

Με εντολή της υπηρεσιακής γραμματέως οι υπάλληλοι του υπουργείου αποχώρησαν και θα επιστρέψουν στα γραφεία τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Η εκκένωση του κτιρίου γίνεται βάσει του πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.
Σε καραντίνα τρεις υπουργοί: Αδωνις, Παπαθανάσης και Πλακιωτάκης
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Παπαθάνασης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, βρίσκονται σε καραντίνα από σήμερα, καθώς ενημερώθηκαν ότι επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκαν χθες διεγνώσθη με κορωνοϊό.

Αρχικά το υπ. Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης δεν θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη και ότι μπαίνουν από σήμερα σε καραντίνα, καθώς ενημερώθηκαν ότι επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκαν χθες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου

Previous article

Ύφεση ρεκόρ 15,2% στο δεύτερο τρίμηνο του 2020

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.