ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

(ΦΩΤΟ) Καταγγελία Σταυρέλη για υγειονομική βόμβα δίπλα στις δεξαμενές νερού της Κορίνθου

1

Μία καταγγελία για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο Πεδίο Βολής και τον χώρο που εξυπηρετούσε παλιά το αμαξοστάσιο του δήμου έκανε ο Νίκος Σταυρέλης, με δημόσια ανάρτησή του στα social media.

Σε αυτήν περιγράφει μία αποκαρδιωτική όσο και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία κατάσταση, καθώς ο χώρος γειτνιάζει με το τις υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο του δήμου.

Ειδικότερα ο κ. Σταυρέλης επισημαίνει:

Με την υγεία και το περιβάλλον δεν παίζουμε. Στην σημερινή μου αυτοψία στο Πεδίο Βολης, δυστυχώς, διαπίστωσα ο χώρος που κάποτε εξυπηρετούσε το αμαξοστάσιο του Δήμου να έχει καταληφθεί από σκουπίδια, κλαδέματα και ογκώδη. Σε σημείο μάλιστα να μην υπάρχει ελεύθερος χώρος ούτε για πρόσβαση εντός αυτού.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ακριβώς δίπλα (απόσταση 30 μέτρων) είναι οι υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο του Δήμου! Δυσοσμία έντονη. Ποντίκια.
Τι να πω; Ποιου ήταν αυτή η φαεινη ιδέα;

Ο χώρος δεν είναι ούτε σκουπιδότοπος ούτε Πράσινο Σημείο. Πέραν αυτών στον ίδιο εξωτερικό χώρο γίνεται ο καθαρισμός των σαρώθρων -σκούπες αυτοκινήτων του Δήμου, με τα απόνερα να διαχέονται στο δρόμο.

Δήμαρχε, μια απλή επίσκεψη στο χώρο θα σας πείσει για αμεσότατες ενέργειες αποκατάστασης του περιβάλλοντος και μη επανάληψη του φαινομένου. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην υγεία των πολιτών.
Οι πληροφορίες μας είναι ότι αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 2-3 μήνες.
Και φυσικά παρήλθε ένας χρόνος που κατ επανάληψη έχω επισημάνει την αναγκαιότητα πλειοδοτικού διαγωνισμού για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα και τους σπασμένους πλαστικους κάδους που βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο φιρδην-μιγδην, για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Οι μεταλλικοί κάδοι βέβαια είναι εξαφανισμένοι! Κάντε κάτι πριν είναι αργά...”.

Λέσβος: Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ προσγειώνονται στο νησί

Previous article

Συνεχίζεται η διαδικασία ανάπλασης στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] της παράταξης «Πνοή Δημιουργίας», υπενθύμισε ότι στις 8 Σεπτέμβρη είχε προβεί σε σχετική ανάρτηση για την επικίνδυνη κατάσταση στο Πεδίο Βολής και […]

Comments are closed.