ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ζαχαριάς: Ετοιμάζουμε το οστεοφυλάκιο, θα υπάρχει φύλαξη στο κοιμητήριο Εξαμιλίων

0

Είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει με τους τάφους: χώροι πλέον δεν υπάρχουν και χρειάζεται να βάλεις …μέσον, προκειμένου να καταφέρεις να ενταφιάσεις τον δικό σου άνθρωπο όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σπύρος Ζαχαριάς σε ένα απόσπασμα από κατά την δική του τοποθέτηση, στον απολογισμό του πρώτου έτους της δημοτικής αρχής Κορίνθου αναφέρθηκε στην λειτουργία των κοιμητηρίων, τονίζοντας ότι μία από τις πρώτες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής ήταν η ανακατασκευή του οστεοφυλακίου, το οποίο, όπως είπε, “ήταν εγκαταλελειμμένο για χρόνια. Αυτή την περίοδο γίνονται επιχρίσματα και μονώσεις έτσι ώστε σε λίγο καιρό να παραδοθεί και να μπορούμε να μεταφέρουμε σε αυτό τα οστά από τους τάφους”.

Ο κ. Ζαχαριάς αναφέρθηκε επίσης στον φύλακα που τοποθετήθηκε για οκτώ μήνες στο κοιμητήριο των Εξαμιλίων, το οποίο είχε γίνει στόχος των ρομά, ενώ τώρα ολοκληρώνεται και η διαδικασία για την ανανέωση της φύλαξης του χώρου. Ενδιαφέρον είναι ακόμα ότι οι ταφές θα πραγματοποιούνται από τα γραφεία τελετών και όχι από εργαζομένους του δήμου.

Δήμαρχος Μαραθώνα: “Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Νέα Μάκρη -Την σβήνουν και ξαναφουντώνει”

Previous article

Γαλλικά ΜΜΕ: Η Γαλλία δανείζει στην Ελλάδα δύο υπερσύγχρονες φρεγάτες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.