ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Κικής Νανοπούλου

0

Δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα προς τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, από απλούς πολίτες και φορείς, για τον αδόκητο, αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του. Η Κική (Αγγελική) Γιώτη-Νανοπούλου έφυγε χτες το μεσημέρι από την ζωή από ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. Η κηδεία της θα γίνει σε λίγες ώρες (12.00) από τον Απόστολο Παύλο Κορίνθου.

Μεταφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα από εκείνα που υπέπεσαν στην αντίληψή μας ή μας κοινοποιήθηκαν προς δημοσίευση

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ήταν μαζί με τον δήμαρχο Κορινθίων όταν αυτός πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, και η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προέβησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κορινθία, ενημερωθήκαμε για το τραγικό γεγονός του αιφνίδιου θανάτου της Αγγελικής Γιώτη – Νανοπούλου, συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων, κ. Βασίλη Νανόπουλου. Σεβόμενοι το πένθος του Δημάρχου και των οικείων του, η αναλυτική ενημέρωση για την περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες. Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η Πρόεδρός της, κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του». Η Γιάννα Αγγελοπούλου επισκέφτηκε τον δήμαρχο στο Νοσοκομείο Κορίνθου, πριν επιστρέψει στην Αθήνα και τον συλλυπήθηκε προσωπικά.

Η ΝΟΔΕ Κορινθίας: «Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο και στην οικογένεια του για την απρόσμενη και πρόωρη απώλεια της συζύγου του, Αγγελικής Γιώτη-Νανοπούλου».

H NE ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κορινθίας: “Εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του, Κικής Νανοπούλου. Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια μεγάλη και δύσκολη δοκιμασία. Οι λαμπρές αναμνήσεις ενός ανθρώπου που έζησε με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια τη ζωή του, αφήνοντας πίσω τους τους καρπούς των καλών του πράξεων, θα είναι πάντα ισχυρότερα από τον θάνατο.

Η Οργάνωση Μελών Κορίνθου – ΣΥΡΙΖΑ: «Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο της Κικής Νανοπούλου, μιας γυναίκας με διακριτό ήθος  και εργατικότητα».

Η δημοτική παράταξη «Πορεία Ευθύνης» του Αλέξανδρου Πνευματικού: «Ο συνδυασμός μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια κ. Δήμαρχε για τον αδόκητο θάνατο της συζύγου σας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει δύναμη σε εσάς και στην οικογένεια σας».

Ο Νίκος Σταυρέλης: «Δήμαρχε τα λόγια είναι περιττά. Θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια της αγαπημένης σου συντρόφου αναπάντεχη. Πρέπει να σταθείς όρθιος φίλε. Δείξε δύναμη και κουράγιο και στα παιδιά σου. Καλό παράδεισο να έχει».

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων: «Ο πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια για το τόσο δυσάρεστο και αιφνίδιο γεγονός που συνέβη στην οικογένεια του Δημάρχου μας κ. Νανόπουλου Βασίλειου. Ο Θεός να δίνει πνευματική δύναμη στον ίδιο και τα παιδιά του».

Η ΝΕ ΤΕΕ Κορινθίας: «Η Ν.Ε Κορινθίας του ΤΕΕ Πελοποννήσου εκφράζει την βαθειά λύπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Δήμαρχο Κορινθίων, τα παιδιά της και τους συγγενείς της, για τον αδόκητο χαμό της αγαπημένης τους Συζύγου, Μάνας, Αδελφής και Τέκνου. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, ευχόμαστε ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένεια της, στις δύσκολες στιγμές που θα συνοδεύουν την απώλειά της».

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο για την απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Αγγελικής. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας εκ βαθέων στην οικογένεια του Δημάρχου».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, για την αιφνίδια απώλεια της συζύγου του».

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: «Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου θέλει να εκφράσει την βαθιά και ειλικρινή θλίψη της, για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλου, Αγγελικής. Εκφράζουμε στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο και στους οικείους της τα θερμά μας συλλυπητήρια για την δυσαναπλήρωτη απώλεια τους».

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας: «Το Δ.Σ του Συλλόγου πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο για την απώλεια της συζύγου του.Ευχόμαστε στον ίδιο και στους οικείους του κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη απώλεια της».

Το ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων ανακοινώνει ότι «αναστέλλονται, με απόφαση του Προέδρου του Κ.Ε.Π.Α.Π. κου Θεμιστοκλή Κουτσογκίλα, οι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος του Δημάρχου Κορινθίων κου Βασίλη Νανόπουλου».

Στα προσωπικά τους προφίλ εξωτερίκευσαν την θλίψη τους για την απώλεια της Κικής Νανοπούλου φίλοι της οικογένειας και συνεργάτες του δημάρχου:

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπίτζιος: «Κική μου, έτσι θα σε θυμόμαστε, με το όμορφο χαμόγελο σου, χαρούμενη, με τον καλό τον λόγο, πάντα στα χείλη σου. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ! Θα μας λείψεις ΠΟΛΥ».

Ο φίλος της οικογένειας Βασίλης Μπαλάφας: «Οι φωτογραφίες γενικώς δεν σου άρεσαν και όσες υπάρχουν είναι σπάνιες. Στα πολλά χρόνια που περάσαμε μαζί έχω ξεκλέψει μερικές στιγμές σε εικόνες και πολλές περισσότερες σε μνήμες, όμορφες στιγμές. Οι καλύτερες στιγμές ήταν εκείνες που σχεδόν για όλους τους άλλους έμοιαζαν δύσκολες και δύσβατες. Τότε ήταν που η δική σου δύναμη έδινε το στίγμα ότι “θα τα καταφέρουμε” και έβαζε όλα τα υπόλοιπα σε κίνηση. Αυτές είναι οι στιγμές που κράτησα όταν τα πράγματα φαίνονταν για τους πολλούς εύκολα και ανθόσπαρτα. Με αυτές θα σε θυμάμαι, με αυτές σε αποχαιρετώ. Από όλη την οικογένεια, καλό ταξίδι Κική…».

Ο αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης: «Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι τι είμαστε τελικά. Χανόμαστε στην καθημερινότητα μας, παλεύουμε για το μέλλον μας, ενώ πρέπει να απολαμβάνουμε παραπάνω το παρόν! Το σήμερα, το τώρα, την στιγμή! Γιατί δεν ξανάρχονται! Αγαπητή μας και δυναμική Κική καλό παράδεισο! Δήμαρχε, Νάσια και Δημήτρη τα θερμά μου συλλυπητήρια! Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά. Δύναμη και κουράγιο!».

Πώς να αντιστρέψουμε το τουρκικό casus belli

Previous article

Έκτακτη γενική συνέλευση των γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου Αγίων Θεοδώρων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.