ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση Χαρδαλιά στους δημάρχους που έκλεισαν τα σχολεία

0

Κλειστά σε όλη την Κορινθία είναι σήμερα τα σχολεία, παρά το γεγονός πως τα καιρικά φαινόμενα αποδείχτηκαν πολύ ελαφρύτερα από τις αρχικές προβλέψεις. Οι έξι δήμαρχοι του νομού θέλησαν να προλάβουν τις εξελίξεις και αποφάσισαν να μην λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία.

Ανάλογες αποφάσεις έλαβαν και οι δήμαρχοι σε άλλες περιοχές, όπως η Αρκαδία και η Αργολίδα, γεγονός που προκάλεσε την ενόχληση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά:

«Θεωρώ υπερβολικές τις αποφάσεις αυτοδιοικητικών να κλείνουν τα σχολεία, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας για τα πραγματικά καιρικά φαινόμενα. Δυστυχώς, υπάρχουν αποφάσεις δημάρχων οι οποίοι κλείνουν τις περιοχές τους χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα κακοκαιρίας αύριο», τόνισε ο κ. Χαρδαλιά και συνέχισε:

«Τα σχολεία αύριο θα παραμείνουν κλειστά στις περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη, πλην της Αρκαδίας. Η οποία ναι μεν είναι σε έκτακτη ανάγκη για να προετοιμαστεί για τη δεύτερη φάση, αλλά δε φαίνεται να επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα αύριο το πρωί, οπότε τα παιδιά μπορούν να πάνε κανονικά στα σχολεία».

“Μαύρος” Σεπτέμβρης με 4+1 αρνητικά ρεκόρ κορωνοϊού

Previous article

Νανόπουλος: «Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης για την επερχόμενη κακοκαιρία»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.