ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επιλοχίας του Γ.Μπέζου στο 6ο Σ.Π. Κορίνθου, τώρα τον διατάζει ως ταξίαρχος στη σειρά «Παρουσιάστε»

0

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος φέτος συνεργάζεται με τον Γιάννη Μπέζο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι δύο άντρες συναντιούνται φορώντας το χακί.

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στο στρατόπεδο της Κορίνθου τότε που ο Γιαννης Μπέζος ήταν νεοσύλλεκτος φαντάρος έχοντας τελειώσει δραματική σχολή χωρίς όμως να είχε ασχοληθεί ακόμα με την ηθοποιία και ο Θοδωρής Κατσαφάδος ήταν επιλοχίας στην Κόρινθο όπου και είχε παρουσιαστεί ο προαναφερθείς συμπρωταγωνιστής του στη σειρά.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τη γνωριμία τους στο TV24 αποκαλύπτοντας την άγνωστη στο ευρύ κοινό ιστορία:

«Η ζωή κάνει περίεργους κύκλους. Πριν πολλά χρόνια που ήμουν στον στρατό επιλοχίας στην Κόρινθο, είχα νεοσύλλεκτο τον Γιάννη Μπέζο και τώρα είμαι ταξίαρχός του και αυτός συνταγματάρχης. Εγώ τότε ασχολούμουν με το θέατρο, ο Γιάννης όχι. Είχα δει στα χαρτιά ότι έχει τελειώσει δραματική σχολή. Από τότε έχουμε μια καταπληκτική σχέση, τον αγαπώ και τον θαυμάζω και ας μην τον βλέπω συχνά».

Η σειρά της οποίας το σενάριο υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς, είναι εμπνευσμένη εν μέρει από πραγματικά γεγονότα, που πάλι είχαν ως αφετηρία ένα στρατόπεδο της Πελοποννήσου, το ΚΕΕΜ Σπάρτης όπως είχε πει ο ίδιος στο Mytv.

«Τα περισσότερα στοιχεία που έχω βάλει στη σειρά βασίζονται σε προσωπικά βιώματα. Για παράδειγμα, στο κέντρο εκπαίδευσης που ήμουν, στη Σπάρτη, είχα συναντήσει όντως μία μάνα που έμενε με το τροχόσπιτο της έξω από το στρατόπεδο. Γενικά στον στρατό βλέπεις τα πάντα, ακόμα και πράγματα που δεν τα περιμένεις. Επομένως, όταν κάποιος ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίου και θέλει να καταπιαστεί με αυτό το θέμα, είναι ό,τι πρέπει…

Θέλω να κάνω μία ατόφια κωμωδία. Βέβαια, είναι δύσκολο και οι κωμωδίες που προβάλλονται σήμερα έχουν να ανταγωνιστούν αυτές του εξωτερικού, καθώς επίσης και τις ελληνικές κωμωδίες προ εικοσαετίας…Όσον αφορά τους χαρακτήρες, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας κρατούσα σημειώσεις. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, Που υπάρχουν και στρατιωτικές ορολογίες, έκανα έρευνες και παρακολουθούσα, κακώς βέβαια, κάποιες εκπομπές που αναφέρονται σε γεωπολιτικά, οπλισμούς, ασκήσεις κ.ά. Αυτά, όμως, μου δημιουργούν ιδέες».

8eCUgvCwsa

Η Τουρκία απειλεί με αντίποινα την Γαλλία για τους «γκρίζους λύκους»

Previous article

Γιγαντιαία δερματοχελώνα σε ακτή της Δανίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.