ΚΟΙΝΩΝΙΑ

GNTM: Γκούρα Κορινθίας, video και φωτογράφιση στην εκδρομή, οδοιπορικό

0

Τα δέκα καλύτερα μοντέλα  του «GNTM 3» άφησαν για λίγο την Αθήνα και στο επεισόδιο που είδαμε χθές (Δευτέρας 09/11) οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους και να βγουν από το σπίτι για ταξίδι στην αυθεντική Ελλάδα όπως έγραψε στο μήνυμα που τους άφησε ο Άγγελος Μπράτης.

Έτσι λοιπόν ταξίδεψαν μέχρι την Γκούρα Κορινθίας και έλαβαν μέρος σε μια φωτογράφιση με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο.

Το κόνσεπτ της φωτογράφισης ήταν καρτ ποστάλ και «ambassadors της σύγχρονης Ελλάδας», κατά την οποία θα αναδεικνυόταν η ελληνική παράδοση και έτσι οι δέκα παίκτες πόζαραν με τους κατοίκους του οικισμού.

“Ετοιμάσαμε ταξίδι μοναχά για πάρτη τους, με προορισμό την αυθεντική Ελλάδα. Άλλοι έπαιξαν τάβλι στην πλατεία του χωριού, άλλοι ήπιαν καφέ στο καφενείο, άλλοι έκοψαν κρέας και τυρί και άλλοι τίναξαν χαλιά, συνθέτοντας ένα φωτογραφικό οδοιπορικό φυσικής ομορφιάς με άρωμα παράδοσης. Ποιος ή ποια δημιούργησε την καλύτερη καρτ ποστάλ;”

Η φωτογράφιση έγινε σε πολλά σημεία του χωριού, σε ένα μικρό παντοπωλείο, στην πλατείας παίζοντας τάβλι, σε ένα μπαλκόνι τινάζοντας χαλί, ακόμα και στο χασάπικο.

Η μοναδική ομορφιά της Γκούρας και η παραδοσιακή ατμόφαιρα είχαν σαν αποτέλεσμα το πολύ όμορφο και ιδιαίτερο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, μέσα από το οποιο αναδεικνύεται η ιδιαίτερη ομορφιά των ορεινών χωριων της Kορινθίας.

8eCUgvCwsa

Το Αζερμπαϊτζάν παραδέχθηκε ότι κατέρριψε «κατά λάθος» ρωσικό ελικόπτερο

Previous article

Τα σούπερ μάρκετ δεν θα πωλούν είδη ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρικά και βιβλία στο lockdown

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.