ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Σέρρες: Πέθανε από κορωνοϊό πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

0

Απεβίωσε από επιπλοκές του κορωνοϊού ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Αν. Παπαδόπουλος, δικηγόρος στο επάγγελμα, με καταγωγή από το χωριό Καλά Δένδρα, είχε εκλεγεί βουλευτής για πρώτη φορά το 1981 (18/10/1981 – 07/05/1985) και επανεκλέχθηκε το 1985 ( 2/6/1985 έως 2/6/1989), ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στο Νοσοκομείο Σερρών.

Συλλυπητήρια μηνύματα
«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Αναστάσιου (Τάσου) Παπαδόπουλου. Ο Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για δύο συνεχόμενες θητείες, εξαιρετικός επιστήμονας δικηγόρος, με ήθος και αρχές. Παρέμεινε ενεργός στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα του τόπου μέχρι το τέλος. Χάσαμε έναν πραγματικό σύντροφο και αγωνιστή της παράταξης. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τρέντσιος.

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο σύντροφος και φίλος τ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παπαδόπουλος Αναστάσιος. Συμβολισμός της αξιοπρέπειας, της συνέπειας και της αγωνιστικότητας! Μεγάλη απώλεια, με σεβασμό θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι, σύντροφε Τάσο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», επισημαίνει σε μήνυμά του ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Τζελέπης.

«Ο αείμνηστος πλέον συνάδελφος Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε ακούραστος θεράπων της νομικής επιστήμης, που τόσο πολύ αγάπησε. Άξιος συνάδελφος, αυτοδημιούργητος και αγαπητός σε όλους. Υπηρέτησε το Νομό από τη θέση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και λατρεύτηκε από τον κόσμο. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε το ήθος και η εντιμότητά του. Έφυγε όρθιος και περήφανος, γιατί έτσι ήταν ο Τάσος, μαχητής. Εμείς όλοι που πορευτήκαμε μαζί του τόσο στην πολιτική όσο και στη δικηγορία θα τον θυμόμαστε για τον σεβασμό που ενέπνεε ο λόγος και η προσωπικότητά του. Για τη σοβαρότητα και την ευγένειά του. Για το πάθος του για τη ζωή και τους αγώνες του για τη δημοκρατία. Αιωνία του η μνήμη», είναι το μήνυμα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτη Καρίπογλου. Μάλιστα, η διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως στις 9:00 σήμερα το πρωί και εξέδωσε σχετικό ψήφισμα, στο οποίο υπογραμμίζεται η προσωπικότητά του, το ήθος και η πολυετής προσφορά του Αναστάσιου Παπαδόπουλου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για το θάνατο του Αναστάσιου Παπαδόπουλου
Με θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο σύντροφο, τ. Βουλευτή Σερρών, Τάσο Παπαδόπουλο. Ως νομικός, ως πολιτικός και ως Άνθρωπος, αφήνει ανεξίτηλο θετικό αποτύπωμα. Το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, η παράταξη που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και συνεπή αγωνιστική παρουσία μέχρι το τέλος της ζωής του, θα τον τιμά πάντα.

Ειλικρινή Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πηγή: iefimerida.gr

8eCUgvCwsa

Ανατίναξη γέφυρας Γοργοπόταμου – 25 Νοεμβρίου 1942 (video μαρτυρία)

Previous article

Να τερματίσουμε τον φόβο και την ανασφάλεια των γυναικών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.