ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

2.950.000 εγκρίθηκαν για το νέο δημαρχείο στο Ζευγολατιό!

2

Για μία πολύ μεγάλη μέρα για το Δήμο Βέλου Βόχας και το Ζευγολατιό κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Αννίβας Παπακυριάκος καθώς ύστερα από 10 χρόνια έγινε κατορθωτό να ενταχθεί η αποπεράτωση του νέου δημαρχείου σε ένα πρόγραμμα και συγκεκριμένα στο Αντώνης Τρίτσης”. Έτσι ένα έργο που έμοιαζε φάντασμα παίρνει ξανά ζωή και οι δημότες θα μπορούν σε λίγα χρόνια να εξυπηρετούνται σε ένα σύγχρονο κτίριο.

Προσπάθειες, αγωνίες και κόποι 10 ετών δικαιώθηκαν με την οριστική απόφαση χρηματοδότησης του μεγάλου έργου της αποπεράτωσης του δημαρχείου στο Ζευγολατιό”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αννίβας Παπακυριάκος.
“Η ένταξη του έργου με τίτλο “ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ” στο πρόγραμμα ΄΄ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ΄΄ έργο ύψους 2.950.000,00€ υπογράφηκε στις 27/11/2020.
Το δημαρχιακό κτίριο στο Ζευγολατιό θα αποπερατωθεί και θα αποτελέσει το σύγχρονο διοικητήριο του Δήμου Βέλου-Βόχας που δημιουργήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια , κάτω από τις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες μέσα από τεράστιες προσπάθειες και αγώνες.
Για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου , εκτός από τη βαθιά ικανοποίηση της χρηματοδότησης ενός μεγάλου και σπουδαίου έργου, η εξασφάλισή της, είναι μία δικαίωση του συνεχούς αγώνα που δώσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το τιμόνι του δήμου Βέλου-Βόχας όταν βρήκαμε ένα έργο τελματωμένο-απενταγμένο, χωρίς καμία ελπίδα υλοποίησης.

Πάνω στο έργο αυτό, στο οποίο εμείς με σοβαρότητα και υπομονή προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση, κάποιοι έχτισαν ψεύτικη, λαϊκίστικη αντιπολίτευση. Ας είναι..
Όμως, η αλήθεια πάντα νικά στο τέλος, και σήμερα είναι μια μέρα χαράς για όλους. Στο προσεχές εξάμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησης.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες, ότι εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την βελτίωση όλων των συνθηκών διαβίωσης στον τόπο που αγαπάμε.

Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ταπεινότητα και γνώση.
Δεδομένου ότι έρχονται κι άλλα καλά νέα για το δήμο μας, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε κι άλλες στιγμές χαράς σαν τη σημερινή.
Τη Δευτέρα θα ενημερώσω αναλυτικά για την πορεία του έργου και για όλους όσους βοήθησαν για την ένταξή του.

Στις 7 Δεκεμβρίου αναμένονται τα πρώτα εμβόλια στη Μεγάλη Βρετανία

Previous article

Καυστικό σχόλιο από τη Ρωσία για τη «θέση ισχύος» της Γερμανίας

Next article

You may also like

2 Comments

  1. […] ανακοινώθηκε η οριστική έγκριση των 2.950.000€ για την αποπεράτωση του δημαρχείου και ενώ ήδη στο Δήμο υλοποιείται ένα πρόγραμμα με τρία […]

Comments are closed.