ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣ

Το μοντέλο Ellie Goldstein γράφει ιστορία στην καμπάνια της Gucci και δεν σταματά εκεί.

0

Εάν δεν έχετε ακούσει ακόμα το όνομα Ellie Goldstein, ετοιμαστείτε να το ακούσετε παντού. Η Goldstein μπορεί να είναι μόνο 18 ετών, αλλά έχει ήδη κάνει ιστορία ως το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down που εμφανίστηκε σε μια διεθνή καμπάνια ομορφιάς για τον Gucci. Η Goldstein, εμφανίστηκε στην εκστρατεία Gucci Beauty τον Ιούνιο σε συνεργασία με τη Vogue Italia, και τώρα είναι το εξώφυλλο του ψηφιακού τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού Allure.

Η Ellie κέρδισε την καμπάνια μέσω της «Πρωτοβουλίας Ανίχνευσης μέσω Instagram» της Gucci Beauty και της Vogue Italia. Έχοντας πια μια εκστρατεία με την Gucci στο βιογραφικό της μπόρεσε να κλείσει και άλλες δουλειές με το Glamour UK, το περιοδικό YOU και τη Mytheresa.

Η Goldstein εκπροσωπείται από τη Zebedee Management, η οποία ιδρύθηκε το 2017 από τις Laura Johnson, μια κοινωνική λειτουργή και την Zoe Proctor, μια δασκάλα θεάτρου που συνεργάζεται με νεαρούς ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες. Το Zebedee παρέχει έναν ανοιχτό διάλογο μεταξύ πελατών και ταλέντων και διασφαλίζει ότι προστατεύονται όλες οι ανάγκες τους.

Αν και πολλές μάρκες ανταποκρίθηκαν αρχικά στα ταλέντα του Zebedee, οι αντιδράσεις παρέμεναν αρνητικές (Έλεγαν “Όχι, δεν νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό”, δήλωσε ο επικεφαλής booker Sue Moore στην Allure), όμως η εμφάνιση της Ellie στην Gucci και την Vogue Italia, άρχισε να αλλάζει το ρεύμα.

Σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα ακούσετε το όνομα της Ellie αφού η καριέρα της μόλις ξεκινάει και το εντυπωσιακό βιογραφικό της ανοίγει πόρτες για άλλα φιλόδοξα μοντέλα στην κοινότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

(Olivia Harvey – www.yahoo.com)

Ο ιδιαίτερος χριστουγεννιάτικος στολισμός της Βενετίας

Previous article

Τα Χριστούγεννα, η Ευρώπη και ο COVID-19…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.