ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εργαζόμενοι της Μότορ Όιλ αποχαιρετούν τον αδερφό τους: “Φίλιππα για μας είσαι Αθάνατος”

0

Τον εργαζόμενο της Motor Oil Φίλιππο Παππά που έχασε χτες την μάχη για την ζωή ύστερα από δέκα μήνες στην εντατική του ΚΑΤ αποχαιρετούν όσοι τον γνώρισαν. Δεκάδες είναι τα μηνύματα ανάμεσα στα οποία ξεχώρισε ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων του στην Motor Oil

«Μετά από έναν σχεδόν χρόνο στην ΜΕΘ ένα από τα αδέρφια μας δεν άντεξε. Ο Φίλιππας, συνάδελφοι, έχασε την μάχη. Μια μάχη που λίγοι θα ήταν σε θέση να δώσουν πόσο μάλλον να την κερδίσουν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας. Είναι τόσο ισχυροί οι δεσμοί που αναπτύσσουμε μεταξύ μας, λόγω της φύσης της δουλειάς, που τα αδέρφια μας που φεύγουν για εμάς συνεχίζουν να ζουν. Συνεχίζουν να ζουν μέσα από τις στιγμές. Της βάρδιας, της κούρασης των γέλιων, των εκδρομών, των S/D, της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας, της φιλίας, της ξεχωριστής και πραγματικής συναδερφικότητας. Κι εσύ αδερφέ θα σνεχίσει να ζεις. Κι εσύ Φίλιππα για εμάς είσαι αθάνατος».

Στο δικό της μήνυμα η ΕΠΣ Κορινθίας αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του πρώην τερματοφύλακα Φίλιππα Παππά, για τον άδικο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Κύψελος Κορίνθου: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στη οικογένεια του Φίλιππου Παππά. Ένα παιδί που ποδοσφαιρικά ξεκίνησε από την ομάδα μας. Μαχητής στο γήπεδο, μαχητής και στην ζωή μέχρι τέλους. Φίλιππε καλό σου ταξίδι. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του».

Ο Πέλοπας Κιάτου, με τον ο οποίο ο Παππάς αγωνίστηκε στην Δ Εθνική αναφέρει στο μήνυμά του: «Η διοίκηση και όλη η οικογένεια του Πέλοπα Κιάτου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Φίλιππου Παππά για τον αδόκητο χαμό του. Ο Φίλιππος στη θέση του τερματοφύλακα διετέλεσε μέλος της ομάδας του Πέλοπα την περίοδο 2006-2007στη Δ’ Εθνική. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Οι διαιτητές της Κορινθίας: «Ο ΣΔΠ Κορινθίας εκφράζει, τη βαθειά του λύπη για το χαμό του Φίλιππα Παππά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Καλό παράδεισο Φίλιππα».

Σε καλό δρόμο η διαπραγμάτευση της περιφέρειας με την ΕΕ για το τρένο και το φυσικό αέριο

Previous article

70 tablet για τους μαθητές των σχολείων αγόρασε ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.