ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mια εικονική περιήγηση στο Μουσείο Ducati

0

Από τις 22 Δεκεμβρίου η ψηφιακή ξενάγηση της Ducati έχει εμπλουτιστεί με περιεχόμενα της έκθεσης «Anatomy of Speed», όπως η Desmosedici GP16

Η Ducati συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησης της. Μετά το Ducati Cares που παρουσιάστηκε λίγο πριν το καλοκαίρι, ώστε οι Ducatisti να μπορούν να επισκέπτονται τους αντιπροσώπους με απόλυτη ασφάλεια, να αλληλοεπιδρούν ψηφιακά για να κλείνουν ραντεβού ή να αξιολογούν εξ αποστάσεως την αγορά μοτοσυκλέτας, η ψηφιοποίηση εφαρμόστηκε και σε άλλες δραστηριότητες της εταιρείας, στην παραγωγή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πιο πρόσφατη, η ψηφιοποίηση στο Μουσείο Ducati, επεκτείνοντας την ψηφιακή προσφορά του “Borgo Panigale Experience” μέσω του “Ducati Museum Online Journey”. Πρόκειται για πραγματικές ξεναγήσεις προσβάσιμες από υπολογιστή, smartphone ή tablet, συνοδευόμενες από τους ίδιους τους ειδικευμένους ξεναγούς του μουσείου, προκειμένου να ανακαλύψουν οι φίλοι της μάρκας – ακόμη και από απόσταση – τον τόπο όπου ο θρυλικός κατασκευαστής μοτοσυκλετών έκτισε τον μύθο του.

Από τις 22 Δεκεμβρίου, η έκθεση που είναι διαθέσιμη μέσω του Ducati Museum Online Journey έχει εμπλουτιστεί με την εισαγωγή ορισμένων περιεχομένων του show “Anatomy of Speed”. Η προσωρινή έκθεση που δημιούργησε η Ducati το 2019, εξηγεί πώς η αεροδυναμική είναι ένα θεμελιώδες συστατικό της απόδοσης, μέσω της οποίας η Ducati εκφράζει την αριστεία της, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών στο MotoGP του 2020. Η ψηφιακή ξενάγηση περιλαμβάνει και τηλεοπτική συνέντευξη με τους μηχανικούς της Ducati Corse που δημιούργησαν την Desmosedici GP16, μία μοτοσυκλέτα στην οποία η ανάπτυξη αεροδυναμικών εξαρτημάτων έφτασε στο αποκορύφωμά της, πριν τους νέους τεχνικούς κανονισμούς για το 2021.

Η ψηφιακή επίσκεψη στο Ducati Museum έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτά της ώρας και απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της ιστορίας της μάρκας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με τον ξεναγό μέσω του συστήματος Q&A της πλατφόρμας.
Το κόστος της ξενάγησης στο Μουσείο Ducati είναι 10 €. Υπάρχουν διαθέσιμες τέσσερις επισκέψεις την εβδομάδα. Τρίτη στις 17.00 και Σάββατο στις 09.00, στα Αγγλικά. Πέμπτη και Κυριακή στις 17.00, στα Ιταλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για την εικονική ξενάγηση απευθείας στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων του Μουσείου, επιλέγοντας την επιθυμητή ημερομηνία, τη γλώσσα και την ώρα. Μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση, μια επιβεβαίωση μέσω e-mail παρέχει έναν κωδικό και τον σχετικό σύνδεσμο για «είσοδο» στο Μουσείο.

Πηγή: iefimerida.gr

8eCUgvCwsa

«Science»: Οι σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις που αναμένεται να ξεχωρίσουν το 2021

Previous article

Παραλήρημα Τραμπ: «Βρες μου τις 11.780 ψήφους που χρειάζομαι!»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.