ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έγινε στρίπερ

0

Η ίδια δηλώνει ότι είχε μάθει να ακολουθεί τα πρότυπα της πατριαρχίας, που την ήθελαν υπάκουη και σοβαροφανή, ωστόσο φαίνεται πως τελικά άλλο ήταν το… γραφτό της.

Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έκανε ένα καινούργιο restart στη ζωή της. Αυτή τη φορά ως στρίπερ.

Ο λόγος για τη μητέρα τριών παιδιών, Nikole, η οποία είχε ανατραφεί σε μια αυστηρή οικογένεια Βαπτιστών, ζώντας μέχρι και τα 36 της μια ήρεμη, ακολουθώντας κατά γράμμα τους κανόνες της εκκλησίας.

Η ίδια δηλώνει ότι είχε μάθει να ακολουθεί τα πρότυπα της πατριαρχίας, που την ήθελαν υπάκουη και σοβαροφανή, ωστόσο φαίνεται πως τελικά άλλο ήταν το… γραφτό της.

«Από μικρή φαντασιωνόμουν πολύ συχνά πως είμαι στρίπερ», ομολογεί, χρόνια μετά, η Nikole.

Τελικά η Nikole αποφάσισε να κάνει την φαντασία της πράξη και πριν λίγους μήνες ξεκίνησε να εργάζεται κανονικά ως στριπτιζέζ, ενώ οι λογαριασμοί της στο Instagram και το OnlyFans, όπου προωθεί την δουλειά της είναι πολύ δημοφιλείς.

«Μην αποθαρρύνεστε, και μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας», είναι το μήνυμα που έστειλε πρόσφατα στους 120.000 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram.

Στην ίδια δημοσίευση, η στρίπερ αποκάλυψε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες της χρονιάς που μας πέρασε, κατάφερε να βγάλει μέσα σε ένα μήνα όσα χρήματα έβγαζε ένα χρόνο ως πάστορας.

Ταυτόχρονα, τόνισε πως η δημοτικότητά της της εξασφάλισε συνεντεύξεις από τα διεθνή μέσα, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία και γνωριμίες με πολλούς διάσημους, από το χώρο του θεάματος και μη.

«Και όλα αυτά περνώντας μια πανδημία, ένα διαζύγιο και έχοντας τρία παιδιά στο σπίτι», όπως είπε.

«Δεν έφτασα εδώ που είμαι αποφεύγοντας να ρισκάρω και κρατώντας τα όνειρά μου μόνο για εμένα», δήλωσε κλείνοντας, σε μια προτροπή προς τους φαν της να ακολουθούν πάντα αυτό που τους λέει η καρδιά τους.

8eCUgvCwsa

Οργάνωση Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ψηφιακή εποχή

Previous article

Μάρκος Λέγγας: Κιάτο “Business” 600 χιλιάδων ευρώ στα Κορινθιακά Βαλκάνια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.