ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλέφτης τα έψαλε σε μητέρα που άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο

0

Στάση για να τα ψάλει σε μία μητέρα έκανε ένας κλέφτης, ο οποίος βρήκε ένα παιδί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που αποτελούσε τη λεία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μετέβη σε παντοπωλείο το Σάββατο, αφήνοντας δίχως επίβλεψη το 4χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα άφησε το όχημα ξεκλείδωτο και τον κινητήρα σε λειτουργία.

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε αντιληπτό πως το όχημα της μητέρας άρχισε να κινείται, με κάποιον να επιχειρεί να το αποσπάσει.

Κατά τις τοπικές αρχές, όταν ο κλέφτης διαπίστωσε πως στο πίσω κάθισμα βρίσκεται ένα παιδί, έκανε πίσω προκειμένου να επιπλήξει τη γυναίκα, επιστρέφοντας παράλληλα το παιδί. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή.

 «Επέπληξε τη μητέρα που άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο και απείλησε πως θα καλέσει την αστυνομία», δήλωσε εκπρόσωπος των τοπικών αρχών, προσθέτοντας ότι το παιδί βρισκόταν στο οπτικό πεδίο της γυναίκας.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι το περιστατικό αποτελεί μια καλή υπενθύμιση για το ότι δεν πρέπει να μένουν μόνα στο αυτοκίνητο τα παιδιά.

«Προφανώς, είμαστε ευγνώμονες που έφερε πίσω το παιδί και είχε την ευγένεια να το κάνει», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το όχημα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο Πόρτλαντ, αλλά η αστυνομία εξακολουθεί να ψάχνει τον κλέφτη, ζητώντας πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Με πληροφορίες από Associated Press

8eCUgvCwsa

Χορηγία 50 tablets σε μαθητές δημοτικού από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Previous article

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.