ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

N. Ταγαράς: «Κινούμαστε έγκαιρα για να βρεθεί λύση για τους εργαζομένους στη Διώρυγα»

0

Πρωτοβουλία ανεύρεσης λύσης για τους εργαζομένους στη Διώρυγα Κορίνθου έχει αναλάβει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς.

Με δεδομένο ότι η Διώρυγα θα είναι αποκλεισμένη για αρκετούς μήνες – ενδεχομένως περίπου για ένα χρόνο-  κρίνεται επιτακτική η ανάγκη εξεύρεσης λύσης για τους 85 εργαζόμενους καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα της Διώρυγας, επαρκούν για μικρό χρονικό διάστημα.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, ο  Νίκος Ταγαράς, έχει ήδη ενημερώσει τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υποδομών-Μεταφορών, κ.κ.  Χ. Σταϊκούρα, Κ. Χατζηδάκη και Κ. Καραμανλή αντίστοιχα.

Στόχος της πρωτοβουλίας του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι να εξευρεθεί ο πλέον κατάλληλος τρόπος από τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να διασφαλισθεί η πληρωμή των εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ταγαράς είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Διώρυγας, Β. Ανδρικόπουλο και με τον πρόεδρο των εργαζομένων, Ε. Χριστοδούλου.

Για το θέμα ο κ. Ταγαράς δήλωσε:

«Κινητοποιούμαστε τώρα, για να μπορέσει να βρεθεί λύση για τους εργαζόμενους  στη Διώρυγα, το διάστημα που θα είναι κλειστή. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς, που σχετίζονται τόσο με τα εργασιακά θέματα, την οικονομική στήριξη, αλλά και τη αποκατάσταση της Διώρυγας».

8eCUgvCwsa

Υποβρύχιο μουσείο προστατεύει την θαλάσσια ζωή στην Μεσόγειο

Previous article

Ο Ερντογάν θέλει να εκτουρκίσει τις λέξεις «αστροναύτης» και «κοσμοναύτης» γιατί έχουν ελληνική ρίζα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.