ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορία του Χρίστου Χ. με τον Δ.Λ, όπως την έγραψε ο ίδιος, λέξη λέξη

0

Καθώς το κουβάρι ξετυλίγεται, το 20/20 MAG έφερε στο φως την μαρτυρία του Χρίστου Χ. για τον Δ.Λ. την οποία μάλιστα έγραψε μόνος του με εξαιρετική ακρίβεια.
Ο Χρίστος ζήτησε να μην δημοσιευτεί το επίθετό του. Έχει ωστόσο απευθυνθεί σε δικηγόρο και είναι πρόθυμος να καταθέσει. Τα πλήρη στοιχεία του και οι λεπτομέρειες είναι στην απόλυτη διάθεση της Δικαιοσύνης καθώς το μοναδικό του κίνητρο είναι, όπως λέει, «να συμβάλλω με τον τρόπο μου σε μια κάθαρση… σε μια επί της της ουσίας ενηλικίωση. Σε μια απελευθέρωση».

Οκτώβριος 1992. Ετών 15. Στην πλατεία Αμερικής, κάθομαι να κάνω ένα τσιγάρο λίγο πριν πάω στο μάθημα Γαλλικών, στο παράρτημα της Γαλλικής Ακαδημίας στην οδό Τενέδου. Στο διπλανό παγκάκι παρατηρώ κάποιον να με κοιτάει έντονα. Δεν δίνω σημασία. Σηκώνομαι από το παγκάκι, πηγαίνω στο μάθημα και καθώς κοιτάζω πίσω μου, βλέπω να με ακολουθεί.
Επισπεύδω το βάδισμα μου και μπαίνω στο κτήριο. Το μάθημα διαρκεί 1ώρα και 45 λεπτά. Αφού έχω τελειώσει το μάθημα, βγαίνω στην Πατησίων για να περπατήσω και να πάρω το λεωφορείο για να επιστρέψω σπίτι μου. Νιώθω κάποιος να με χτυπάει ήπια στην πλάτη. Γυρνάω και ήταν εκείνος από το δίπλα παγκάκι. «Πάμε να κάνουμε ένα τσιγάρο στην πλατεία;» μου λέει. Εγώ απαντώ ένα ξερό «όχι» και φεύγω τρέχοντας.

Διαβάστε την συνέχεια της ιστορίας, στο 20/20mag

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε ο Λιγνάδης

Previous article

Προπαραγγελίες εξοπλισμού σύνδεσης άρχισε να δέχεται από Ελλάδα η Starlink

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.