ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαθιά θλίψη σε όλη την Κορινθία για την απώλεια του Ανδρέα Μητραβέλα

0

Στην θλίψη βύθισε τη Νεμέα και την Κορινθία ολόκληρη ο αδόκητος θάνατος του Ανδρέα Μητραβέλα, ενός λαμπρού δικηγόρου, εξαιρετικού ανθρώπου και μαχητικού δημοκράτη. Ενός ανθρώπου με ήθος, ενός επαγγελματία και επιστήμονα με σπάνια χαρίσματα και ικανότητες.

Η συνάδελφός του Ιωάννα Φιλντίση τον αποχαιρέτησε με ένα λιτό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου ανεφερε: «Μια εμβληματική μορφή της δικηγοριας στο νομό μας και όχι μόνο, “έφυγεπριν λίγες ώρες από κοντά μας. Ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφος, ένας Κύριος με τοΚκεφαλαίο, ο Αντρέας Μητραβελας, δεν είναι πια μαζί μας. Ξέρω ότι μισούσε τους επικήδειους, όπως και καθετί συμβατικό και κοινότυπο, γι’ αυτό δεν θα πω τίποτε άλλο. Μόνο καλό του ταξίδι, τώρα που έφυγε για να συναντήσει την αγαπημένη του κυρία Κατίνα»

Την θλίψη τους εξέφρασαν ακόμα η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας του οποίου ο εκλειπών ήταν μέλος: «Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας, με ανείπωτη θλίψη, αποχαιρετά σήμερα το σύντροφο Ανδρέα Μητραβέλα, που έφυγε από κοντά μας μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή. Ο Ανδρέας υπήρξε έντιμος, αξιοπρεπής και ακέραιος χαρακτήρας, χωρίς εκπτώσεις στις προοδευτικές αρχές και αξίες, που υπηρέτησε με ευλάβεια σε όλη του τη ζωή. Καλό ταξίδι σύντροφε Ανδρέα! Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε σύντροφοί σου και πορευτήκαμε μαζί. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συγγενείς του».

Τέλος και ο Δήμος Νεμέας, του οποίου ο Ανδρέας Μητραβέλας διετέλεσε συνεργάτης, σημειώνει: «Ο Δήμαρχος Νεμέας ,το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου Νεμέας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του δικηγόρου ,  Μητραβέλα Ανδρέα , συνεργάτη του Δήμου Νεμέας επί σειρά ετών. Ο θανών υπήρξε μάχιμος ως το τέλος του ,ενεργό μέλος του Δήμου σε όλες τις πλευρές του και υπόδειγμα συνέπειας στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Η ξαφνική είδηση του θανάτου του μας λύπησε όλους και ως εκ τούτου εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους του».

Δήμας: Ισχυρό ενδιαφέρον για την ελληνική Silicon Valley – Πώς θα τρέξει το project (VIDEO)

Previous article

Εστίαση – Έρχεται επιδότηση μηχανημάτων καθαρισμού αέρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.