ΒΙΒΛΙΟ

Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας – Επανέκδοση του βιβλίου “Η Μάχη της Περαχώρας”

0

Το Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας, με υπερηφάνεια και σεβασμό στους προγόνους μας, σας παρουσιάζει την επανέκδοση του βιβλίου “Η Μάχη της Περαχώρας“, του δασκάλου κ. Νικόλαου Γεωργίου, τον οποίο ευχαριστούμε ολόψυχα για την αφιλοκερδή παραχώρηση της δυνατότητας αυτής.
Το βιβλίο τιμά τους ιερούς αγώνες των προγόνων μας για Ελευθερία και αναδεικνύει την ομόθυμη παρουσία τους στον Εθνικό Αγώνα, για την Παλιγγενεσία, που ξεκίνησε το 1821.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, για την χρηματοδότηση της εκτύπωσης του βιβλίου. Αποδεικνύεται το αμέριστο ενδιαφέρον του για το πολιτισμικό μας αγαθό.
Ευχαριστίες απευθύνουμε και στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή που αγκάλιασε και στήριξε το αίτημα μας, καθώς και στην Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κυρία Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, για το συνεχές ενδιαφέρον προς το Μουσείο.
Τέλος, ευχαριστούμε τους κ.κ. Γεώργιο Τσεκούρα και Κώστα Ηλιόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εκτύπωση του βιβλίου, σε όλα τα στάδια, μέχρι να φτάσει στα χέρια μας.
Το βιβλίο θα αρχίσει άμεσα να διατίθεται δωρεάν, με αποδέκτες την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Νομού μας, τις σχολικές και άλλες βιβλιοθήκες, τους πολιτιστικούς συλλόγους και κάθε ενδιαφερόμενο, μέχρι εξαντλήσεως των 1000 αντιτύπων της επανέκδοσης.

Σχολεία: Πώς θα γίνουν οι εμβολιασμοί εκπαιδευτικών με αδιάθετες δόσεις εμβολίων

Previous article

Ξυλόκαστρο φωτό: Συγκίνηση για την καταστροφή του ιστορικού σταθμού του ΚΤΕΛ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΒΙΒΛΙΟ