ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογένεια του 35χρονου: Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτές είναι οι ευθύνες του Νοσοκομείου

0

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με το Νοσοκομείο Κορίνθου δίνει η οικογένεια του 35χρονου επιχειρηματία Γ.Δ. Με χτεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσιοποίησε καταθέτει τα δικά της στοιχεία, με το πλήρες ιστορικό των γεγονότων, από την ώρα που έκανε το εμβόλιο στο Νοσοκομείο Κορίνθου μέχρι και την ώρα που έχασε την ζωή του.

Στην ανακοίνωση εξηγεί ότι προχώρησε στην πράξη αυτή ως «ελάχιστο καθήκον στη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε ανεξήγητα και άδικα», και συμπληρώνει πως η ανακοίνωση του Νοσοκομείου θίγει την οικογένεια, καθώς μάλιστα είναι σε εξέλιξη και η ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ανακοίνωση του Νοσοκομείου για τον θάνατο του 35χρονου Κορίνθιου Επιχειρηματία

Σε ό,τι αφορά την ουσία των γεγονότων υποστηρίζει ότι ο 35χρονος δεν είχε την περίθαλψη που έπρεπε, καθώς «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση, αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απινιδωτή όπως έπρεπε να έχει γίνει…».

Καταγγέλλει ακόμα πως «το Νοσοκομείο Κορίνθου δεν διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία επικίνδυνη για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός…», και καταλήγει ότι η οικογένεια παραμένει «υπέρ των εμβολιασμών όταν η διαδικασία πριν αυτών, γίνεται σωστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διχάστηκε το νοσοκομείο Κορίνθου με τον θάνατο του 35χρουνου επιχειρηματία;

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι η ανακοίνωση του Νοσοκομείου προκάλεσε νοσοκομειακές… επιπλοκές εντός της διοίκησης, με τον αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου Άκη Παρασκευόπουλο να δημοσίευει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με το οποίο φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από την συγκεκριμένη ανακοίνωση, καθώς επισημαίνει “αποφάσεις ,ανακοινώσεις ,δελτία τύπου κοκ που δεν τις κοινοποιώ εγώ ή δεν έχουν την υπογραφή μου την ψηφιακή ή την έγγραφη δεν σημαίνει ότι τις γνωρίζω ή και τις αναγνωρίζω” και τον Γρηγόρη Καρπούζη, διοικητή του Νοσοκομείου να τον… ανακαλεί στην τάξη:

Ειδικότερα η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

Η αναζήτηση της αλήθειας, για την τραγική κατάληξη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού δεν συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παραποίηση των γεγονότων, όπως απαράδεκτα εκθέτει ο κύριος Διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου σε ανακοίνωσή του, αλλά το ελάχιστο καθήκον μας στη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε ανεξήγητα και άδικα.  Άλλωστε η εύρεση της αλήθειας και η αναζήτηση τυχόν ευθυνών θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα του νοσοκομείου για να μην συμβεί το ίδιο και σε άλλη οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η νεκροψία θα δείξει τα αίτια θανάτου του 35χρονου – ερίζουν Νοσοκομείο και οικογένεια

Καλό θα ήταν λοιπόν, να σεβαστεί ο κύριος διοικητής το πένθος μας και να μην προβαίνει σε βιαστικές ανακοινώσεις που μας θίγουν πριν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που ακόμα είναι σε εξέλιξη.

Με τη σειρά μας, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του Νοσοκομείου εις μνήμην του παιδιού μας. Αρχικά τη δίωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για την παραχώρηση βοήθειάς τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Επίσης, το Νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. ΕΓΩ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, που παρακολουθήσαμε τη διαδικασία δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση, αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απινιδωτή όπως έπρεπε να έχει γίνει.

Στη συνέχεια, για την αναφορά του νοσοκομείου ότι άργησε να νοσηλευθεί, δηλώνουμε ότι  από την ημέρα του εμβολίου (16/7/21), το παιδί μας ανέβασε πυρετό την επόμενη ημέρα και του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά θεωρώντας ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου όπως γνωρίζουμε όλοι και όπως μας καθησύχασαν άλλοι γιατροί. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο μέχρι τη μοιραία 23η Ιουλίου που παρουσίασε πρόβλημα στο οξυγόνο.

Τέλος, είμαστε υπέρ των εμβολιασμών όταν η διαδικασία πριν αυτών, γίνεται σωστά.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου δεν διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία επικίνδυνη για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός.

Για όλα τα προαναφερόμενα το αποτέλεσμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος πέθανε έξω από την πόρτα του Νοσοκομείου σε προθάλαμο κοινής θεάς με ανοιχτά παράθυρα που θεωρείται Τ.Ε.Π. (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), ενώ 5 λεπτά πριν μιλούσε με τον πατέρα του.

Κόρινθος 27/7/21

Η οικογένεια».

Αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας σε οδικά έργα στην ορεινή Κορινθίας

Previous article

10.000 στρέμματα δάσος κάηκαν το περασμένο τριήμερο σε Αργολίδα και Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.