ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Ηλικιωμένος στην Εύβοια και ρεπόρτερ ξεσπούν και κλαίνε αγκαλιασμένοι (vid)

0

Ραγίζει καρδιές η στιγμή που ηλικιωμένος στην Εύβοια μαζί με ρεπόρτερ του OPEN ξεσπούν στα κλάματα αγκαλιασμένοι. Είναι από τις στιγμές που η εικόνα μιλάει από μόνη της. Η ρεπόρτερ του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη βρίσκεται στο μέτωπο της πυρκαγιάς και μιλάει με ηλικιωμένο, κάτοικο της Γαλατσώνας Ευβοίας που έχει παραδοθεί στις φλόγες. Προσπαθεί να τον πείσει να φύγει από το σημείο, αλλά εκείνος δεν θέλει με τίποτα να αφήσει απροστάτευτο το σπίτι του.

Η φωνή του ηλικιωμένου βγαίνει με το ζόρι καθώς έχει κλείσει από τους καπνούς που έχουν πνίξει την περιοχή. Η δημοσιογράφος ψάχνει απεγνωσμένα να του δώσει μια μάσκα για να τον προστατεύσει από τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Δεν μπορώ να μιλήσω. Ρίχνω νερό στο σπίτι από το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι. Φοβάμαι για το σπίτι όχι για μένα», λέει και η ρεπόρτερ του απαντάει: «Ναι αλλά πρέπει να φύγετε, έχετε αναπνευστικά προβλήματα». Και εκείνος λέει: «Και που να πάω;».

Ο παππούς ξεσπάει σε κλάματα ευχαριστώντας την και την αγκαλιάζει με αποτέλεσμα η ρεπόρτερ του OPEN να λυγίσει και εκείνη με τη σειρά της στον «αέρα»…

Στην Κόρινθο ο Στασινόπουλος

Previous article

Η Κοινωνία των Πολιτών ενώνει τα χέρια σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.