ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρέσβης της Τσεχίας επισκέφθηκε τον Ερυθρό Σταυρό Λουτρακίου

0

Η Α.Ε. ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Τσεχίας Dr. Jakub Karfik επισκέφθηκε το Π.Τ. Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να παραδώσει ποσότητα υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες), τις οποίες το Τμήμα ήδη διέθεσε στους ωφελουμένους του και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής, τα οποία υποστηρίζει, για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία τους.

Είχε επίσης την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις του Τμήματος και να συναντηθεί με μέλη, στελέχη και φίλους του Τμήματος, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και να διαβεβαιώσει για την συνεχιζόμενη υποστήριξή του προς αυτό.

Ο κύριος Πρέσβης, ένας εξαιρετικός ανθρωπιστής, έχει ήδη συνδράμει σε δράσεις παρομοίου χαρακτήρα, όπως η δωρεά σημαντικού χρηματικού ποσού από την Κυβέρνηση της χώρας του για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου Κέντρου στεγάσεως προσφύγων στη Λέσβο καθώς και η υλοποίηση της ελεύσεως μεγάλης Πυροσβεστικής Μονάδος που κατέφθασε από την Τσεχία προκειμένου να λάβει μέρος στην κατάσβεση των τεραστίων και καταστροφικών πυρκαγιών, τον παρελθόντα Αύγουστο, στην ορεινή Αρκαδία.

Μια ακόμα επίσκεψη, με όλους τους συμβολισμούς που εμπεριέχει, είναι πάντοτε καλοδεχούμενη και διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες στον τομέα της ανθρωπιστικής συνεργασίας.

Το ελάχιστο που μπορούσε να πράξει το Π.Τ. Λουτρακίου ήταν η απόδοση της δίκαιας και ωφελουμένης τιμής προς το δωρητή.

8eCUgvCwsa

Παννεμεατικός: Τρεις αγωνιστικές εκτός ο ν Ανδρέας Τζίνης

Previous article

Πρεμιέρα εκτός έδρας στο Ληξούρι ο ΚΑΟ Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.