ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Βαρέθηκε να περιμένει τον Σταματόπουλο 5 χρόνια και ανέλαβε δράση μόνος του

0

Την απόλυτη εγκατάλειψη των ορεινών περιοχών του δήμου Σικυωνίων και την άοκνη προσπάθεια πότε των τοπικών προέδρων και πότε των απλών κατοίκων να ανταποκριθούν στο ύψος των καθηκόντων τους αναδεικνύει η ανάρτηση απελπισίας του Χρήστου Ντρούλια, κατοίκου του χωριού Στενό του δήμου Σικυωνίων, στο facebook. Στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται απο φωτογραφίες, ο κ. Ντρούλιας αναφέρει ότι εδώ και πέντε χρόνια παρακαλά τον δήμο να στείλει ένα φορτηγό, για να στρώσει χαλίκι τον μοναδικό δρόμο που ενώνει το χωριό με το σχολείο. Εις μάτην όμως…

Ο λύκος γιατί έχει τον σβέρκο του χοντρό, ξέρετε; Γιατί κάνει τις δουλειές μόνος του…

Δημοτικός δρόμος εν έτει 2021, μέσα στην λάσπη και στην λακούβα. Πέντε χρόνια τους παρακαλάω να ρίξουν 5 τσουβάλια τσιμέντο και ένα κυβικό άμμο. Δεν το κάνουν. Τους είπα να φέρουν ένα αυτοκίνητο χαλίκι να κλείσει η κακιά λακούβα και να σκεπάσει την λάσπη. Ούτε αυτό το έκαναν.
Το έκανα εγώ, λοιπόν, με 10 καρότσια χώμα, για να έρχεται το TAXI να παίρνει τα παιδιά κάθε πρωί για το σχολείο, για να μην κατέβουν στον κεντρικό δρόμο μεσα στο κρύο και την βροχή να τα πάρει το TAXI για να πάνε για το σχολείο…”, αναφέρει ο απογοητευμένος κάτοικος.

Το θέμα ανεδειξε και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, ο οποίος σχολίασε δηκτικά:

“Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του Δήμου Σικυωνίων, των μεγάλων έργων και των εκατομμυρίων, του “αναπτυξιακού συνδρόμου Σταματόπουλου” και της διακυβέρνησης μίας Δημοτικής Αρχής που θέλει να πείσει ότι έχει φέρει στον Δήμο ανάπτυξη. Οι δημότες απαιτούν καθαρά λόγια και δικαιούται τον σεβασμό!

Τι μας δείχνει αυτη η εικόνα; Έναν συνδημότη μας στην Τ.Κ. ΣΤΕΝΟΥ να ρίχνει χαλίκι και να κλείνει τρύπες για να φτιάξει ένα Δημοτικό δρόμο ώστε να μπορεί να περνάει το ΤΑΞΙ για να παίρνει τα παιδιά για το σχολείο εν έτει 2021! Ο κάτοικος του Στενού παρακαλάει 5 χρόνια και δεν εισακούστηκε… έτσι είναι μόνος του στο πλάνο, χωρίς Σταματόπουλο να φωτογραφίζεται δίπλα στα έργα!

Έχασε την ευκαιρία να βάλει τη γαλότσα ο Δήμαρχος και το σκισμένο του σακάκι, να αφηγηθεί μια προσωπική ιστορία της παιδικής του ηλικίας και να μας δείξει πως φτιάχνεται ένας δρόμος. Κοινώς έχασε μια ευκαιρία να λαϊκίσει.

Αυτή είναι η “κατά Σταματόπουλον” ανάπτυξη για τον Φενεό και για τον Δήμο Σικυωνίων. Και όσο κι αν μας παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες αυτή ειναι η καθημερινότητα πολλών κατοίκων, που παλεύουν μόνοι τους για να σταθούν στο ύψος των καθηκόντων τους.

Τους συγχαίρω για τον αγώνα που δίνουν και ας είναι εκτός του “φωτογραφικού κολάζ” του Δημάρχου και της εικονικής του ανάπτυξης.

Μετάλλαξη Όμικρον: Μονόδρομος τα αυστηρά μέτρα, καθώς είμαστε αθωράκιστοι

Previous article

Στροφή 180ο με …εντολή Μητσοτάκη: Δωρεάν τα test για την πρωτοχρονιά!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.