ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Βρέθηκε η λύση στα συγκοινωνιακά ζητήματα του Κιάτου;

0

Είναι, άραγε, μια εναλλακτική καρναβαλίστικη πρόταση, μετά την απαγόρευση των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας; Ή αποτελούν εναλλακτική, “πράσινη” λύση σε μια σειρά από συγκοινωνιακά ζητήματα του δήμου Σικυωνίων και του Κιάτου ειδικότερα; Κανείς δεν ξέρει.

Το θέμα είναι πως τα ιδιαίτερα συμπαθή τετράποδα, αφού διέσχισαν σχεδόν όλη την πόλη με το γνωστό, ράθυμο, χαλαρό βάδισμά τους έμειναν να “μασουλάνε” τα λουλούδια στα παρτέρια της κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του δήμου Σικυωνίων.

Και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζαχαρόπουλος σχολίασε με τον δικό του τρόπο το γεγονός, αφού τα απαθανάτισε:

-Στα πλαίσια της «ανάπτυξης» της περιοχής, άλλο ένα κατάντημα του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων”, γράφει ο κ. Ζαχαρόπουλος με ανάρτηση στα social media.

Τα συμπαθή -κατά τα άλλα- γαϊδουράκια «στάθμευσαν» σήμερα πλησίον στην πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο. Πιθανόν στα πλαίσια της αειφορίας και της ανάπτυξης της πόλης και της περιοχής, που επαγγέλλεται ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής , να «προσήλθαν» για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων.

Προτεραιότητα θα «τους δοθεί» για να εκτελούν τα δρομολόγια από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στο Κιάτο και αντίστροφα, μιας και επί [12] χρόνια στάθηκε αδύνατον να επιλυθεί το σοβαρό αυτό ζητημα, καθώς επίσης να διευκολύνουν τους πολίτες όταν πλημμυρίζουν οι δρόμοι από τις καιρικές συνθήκες μιας και τα δίκτυα απορροής όμβριων δεν έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι χρήσιμα στην ανύπαρκτη δημοτική αρχή…” καταλήγει ο κ. Ζαχαρόπουλος.

ΤΑΓΑΡΑΣ: Ορίστηκε μέλος της επιτροπής που θα παρακολουθεί την αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου

Previous article

Χαμός με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Ζελένσκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.