ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον π. Γιώργη Μπρίνια

0

Τελέσθηκε χθες η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού ΠρεσβυτέρουΓεωργίου Μπρίνια,Εφημερίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καισαρίου Κορινθίας, που εξεδήμησεεις Κύριον, αφού πρώτα δοκιμάστηκε από τον ιό Covid-19.

Η Ακολουθία τελέσθηκε, τηρουμένων αυστηρώς όλων των υγειονομικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καισαρίου από τον Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμο Παπαλεξόπουλο, τη σεπτή εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, ο οποίος ευρισκόταν στην Ιερά Σύνοδο.

Στον επικήδειο λόγο του ο π. Άνθιμος ομίλησε με παρηγορητικούς λόγους και μετέφερε συλλυπητήριες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας προς την οικογένεια και τους ενορίτες του εκλιπόντος.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα όπου έλαβε μέρος σε από καιρό προγραμματισμένη συνεδρία της Συνοδικής Επιτροπής Αρχιγραμματείας, για τον καταρτισμό του Καταλόγου των Υποψηφίων προς Αρχιερατείαν, της οποίας είναι τακτικό Μέλος, τέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο, στον Ι. Ναό Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Κόρινθο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του και παρηγορίας των οικείων και των ενοριτών του. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

Πρακτική Εκπαίδευση Μελών του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας

Previous article

Νίκος Ταγαράς και Γιώργος Γεωργαντάς για αγροτικό πετρέλαιο, ρεύμα και λιπάσματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.