ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας ο Τετράδης

0

Στην θέση του ως Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας παρέμεινε ο Χαράλαμπος Τετράδης, μετά τις σημερινές κρίσεις της ΕΛΑΣ. Η είδηση αξιολογείται ως θετική για τον νομό, καθώς ο κ. Τετράδης έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά κυρίως με σεβασμό στο νόμο και στους πολίτες. Αυτό άλλωστε ήταν και η κατακλείδα στην προσωπική του ανακοίνωση, μέσα από τον λογαριασμό του στα social media

Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη και υγεία! Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου για την υπομονή που δείχνουν και που μου συμπαραστέκονται όλα αυτά τα χρόνια!

Είμαι ευγνώμων στους κατοίκους της Κορινθίας που στηρίζουν το έργο της Αστυνομίας για ασφάλεια και κοινωνική ειρήνη στις πόλεις και τα χωριά μας και στο πρόσωπο μου αναγνωρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί οι συνεργάτες μου και εγώ γυναίκες και άνδρες αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί , συνοριοφύλακες και πολιτικοί υπάλληλοι να υπηρετούμαι την Κορινθία μας με πρωταρχικό μέλημα τον σεβασμό στον Άνθρωπο!!

Το Χαμόγελο του Παιδιού στον Ισθμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Previous article

Τι έδειξε έρευνα επιστημόνων που επικεντρώθηκε στη σεισμική δραστηριότητα του Κορινθιακού κόλπου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.