ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φεύγουν 50 αστυνομικοί από την Κορινθία – ”Καμπανάκι” από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας

0

Εντός 5 ημερών, σύμφωνα με διαταγή του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας, κόβονται οι αποσπάσεις και θα πρέπει να φύγουν από την Κορινθία περίπου 50 αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν έρθει με απόσπαση προς ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας. Οι ανωτέρω θα μεταφερθούν σε νησιά, στην προσπάθεια ενίσχυσης του προσωπικού στα μέρη αυτά.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Κορινθίας Χρήστος Βλαχοπάνος κρούει των κώδωνα του κινδύνου, καθώς με την απουσία τους η περιοχή αφήνεται στο έλεος της εγκληματικότητας, διότι με την υπάρχουσα αστυνομική δύναμη είναι φύση αδύνατο να αντιμετωπιστεί.

Να υπενθυμίσουμε, ότι τα τελευταία χρόνια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, έδωσε ”μάχη” για την παραμονή αποσπασμένων αστυνομικών.

ΕΟΔΥ: 117 νέα κρούσματα η Κορινθία – 35 θάνατοι και 231 διασωληνώσεις

Previous article

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ραψωματιώτης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.