ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο γυναικοκτόνος της Καβάλας, στραγγάλισε τη σύζυγό του -Τη ζήλευε, δεν ήθελε να χωρίσουν

0

Μετά από έναν ακόμη καβγά, καθώς το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είχαν έντονες διαφωνίες, ο 55χρονος γυναικοκτόνος δολοφόνησε τη 43χρονη σύζυγό του. O 55χρονος Σ.Λ. εργάζεται ως μεσίτης στην περιοχή. Με τη 43χρονη φαρμακοποιό έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έξι και 10 ετών.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, είχαν δρομολογήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.
«Του είχε ζητήσει να απομακρυνθούν. Ήθελε να χωρίσουν. Εκείνος δεν το δεχόταν και ζήλευε αρκετά. Δεν το περίμενα ότι θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει!», είπε φίλη της από την περιοχή. «Είναι πολύ κρίμα και τόσο άδικα. Σκέφτομαι όσους αφήνει πίσω. Είναι πολύ άδικο αυτό που συνέβη», συνέχισε.

Αυτός είναι ο γυναικοκτόνος τη Καβάλας

Πώς έγινε η άγρια γυναικοκτονία στην Καβάλα
Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν από τις πέντε, σε χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα, στο χωριό Πηγές Νέστου. Το φαρμακείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και δεν άνοιξε εν συνεχεία. Ο 55χρονος στη συνέχεια μετέφερε τη σορό της συζύγου του σε δώμα σε διπλανό κτίσμα και εκεί επιχείρησε να δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε στην αστυνομία, ομολογώντας το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει.

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά 6 και 10 ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η συγκινητική ανάρτηση για την φαρμακοποιό
Η τοπική κοινωνία στην Πηγές Καβάλας παρακολουθεί τα όσα εκτυλίσσονται σοκαρισμένη. Η ανάρτηση γυναίκας που φαίνεται να ήταν υπάλληλος στο φαρμακείο είναι συγκινητική:

«Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου.
Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει.
Μόνο πόνος. Τόσος πόνος.
Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω.
Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ.
Καλό ταξίδι αγαπημένη …
».

Αναδρομικά για το ρεύμα: Πώς θα υπολογίσετε με ακρίβεια το ποσό της επιστροφής -Τα 5 βήματα [παραδείγματα]

Previous article

Επιστολή των αστυνομικών της Κορινθίας στον Θεοδωρικάκο: “Η Αστυνομία γίνεται ΚΕΠ”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.