ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τα εγκαίνια του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας

0

Tο Corinth Exposed Photography Festival και φυσικά το υπέροχο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου στο οποίο φιλοξενούνται δύο ακόμα εκθέσεις, μέρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας.

Οι δύο εκθέσεις, μία ομαδική και μία ατομική, έχουν θέμα τους τη σχέση μας με το περιβάλλον, αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις μας στον φυσικό κόσμο, τον θάνατο και την αναπόφευκτη αναγέννηση τόσο του περιβάλλοντος όσο και του εαυτού μας μέσα από την αμφίδρομη σχέση μας.

– Το “Fallout” είναι το διεθνές διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ με συμμετοχές φωτογράφων που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή και προέρχονται από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

– Η έκθεση “From Ashes” της Aishling Muller αποτελείται από αυτοπροσωπογραφίες που αναφέρονται στην έννοια της ανανέωσης εσωτερικά και εξωτερικά αλλά και στο ευρύτερο περιβαλλοντικό τοπίο.

Μία εξαιρετική θεματική, με πολλές διαφορετικές ματιές πάνω σε ένα πολύ σημαντικό θέμα, ίσως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για τον πλανήτη μας.

Η έναρξη των εκθέσεων θα γίνει την Τετάρτη 18 Μαΐου / 12.30, ημέρα κατά την οποία υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος σε όλα τα μουσεία της Ελλάδας είναι ελεύθερη.

Μια πολύ καλή ευκαιρία για να επισκεφθείτε ακόμα μία φορά ένα εντυπωσιακό μουσείο της περιοχής μας. Μία μέρα αφιερωμένη στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Στρατόπεδο 6ου ΣΠ: Η δήλωση Σταυρέλη, οι ανησυχίες των αρχιτεκτόνων και η “βόμβα” της ΕΛΑΣ για την Δομή

Previous article

Συγκίνηση από τις μνήμες της Μικρασίας στο φιλικό Κύψελου – ΑΕΚ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.