ΚΟΙΝΩΝΙΑ

(Βίντεο) Συμμορίες με τσεκούρια και μαχαίρια στο κέντρο της Αθήνας

0

Συμμορίες στέλνουν τα απειλητικά τους μηνύματα προς κάθε αποδέκτη, ενώ κρατώντας μαχαίρια και τσεκούρια κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας, σαν να θέλουν με το τρόπο αυτό να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο στην περιοχή.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έχουν ανέβει στα social media στις οποίες πρωταγωνιστούν κυρίως νεαρά άτομα, ενώ  κάποια από αυτά  βρίσκονται στα όρια της ενηλικίωσης.

Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό που παρουσιάζει το newsit.gr ομάδες τριών ή και περισσοτέρων ατόμων εμφανίζονται να περπατούν νυχτερινές ώρες στους  δρόμους της πρωτεύουσας, έχοντας στα χέρια τους φονικά όπλα.
Οπλισμένοι με τσεκούρια, μαχαίρια και σουγιάδες,  βαδίζουν απειλητικά και …προειδοποιούν όποιον προσπαθήσει να τους αμφισβητήσει.

Τα μέλη της συμμορίας είναι αλλοδαποί και προέρχονται  κυρίως από χώρες της Ασίας. Στην αρχή του βίντεο εμφανίζονται τρία άτομα με το ένα από αυτά να μην έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει άλλη μια ομάδα που κι αυτή απαρτίζεται από τον ίδιο αριθμό μελών, ενώ έπεται η ένωση όλων των υποομάδων. Όπως θα δείτε και στις εικόνες η συμμορία αποτελείται από 10 έως 15 άτομα σύμφωνα πάντα με τις εικόνες , που οι ίδιοι όπως όλα δείχνουν έχουν ανεβάσει στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.       

Πηγή: newsit.gr

Παγκόσμιο σοκ από το μακελειό στο Τέξας: 18χρονος σκότωσε 19 μαθητές δημοτικού και δύο δασκάλους

Previous article

Δημοτικά Σφαγεία Κορίνθου: ένα φιλέτο σε τιμές …πανσέτας (φωτό-video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.