ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δασικοί χάρτες: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων στην Κορινθία

0

Στις 31 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στην Κορινθία

Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και λήγει στις 31 Μαΐου 2022, από τις 23/3 που είχε οριστεί αρχικά. Με τροπολογία που είχε καταθέσει o Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς και ψηφίστηκε, δόθηκε παράταση στην προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες μέχρι τις 31 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στο δασικό χάρτη εκτάσεων.

Επισημαίνεται ότι εφόσον οι πολίτες διαφωνούν με τον χαρακτήρα που αποδίδει ο χάρτης στην έκταση τους, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αντιρρήσεις και στη συνέχεια να αποστείλουν την αντίρρηση τους με όλα τα σχετικά έγγραφα εμπρόθεσμα στην Διεύθυνση Δασών.

Σημειώνεται ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων. Δικαίωμα υποβολής αντίρρησης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, το Ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού, εφόσον επικαλούνται εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα στις περιληφθείσες στον αναρτημένο δασικό χάρτη αμφισβητούμενες δασικές, χορτολιβαδικές και βραχώδεις ή πετρώδεις εκτάσεις. Για την υποβολή των αντιρρήσεων καταβάλλεται υποχρεωτικά ειδικό τέλος ανάλογα με το εμβαδόν που αφορά η αντίρρηση.

Άνοδος για Γ΄ Εθνική: Iσοπαλία ο Τενεάτης 1-1 με τον ΑΟ Χαλκίς την Κόρινθο

Previous article

Εκδηλώσεις λήξης των Πρότυπων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Αμπάριζα Κορίνθου Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.