ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Σαββατοκύριακο ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel pass 2

0

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους του Fuel Pass, ώστε να κάνουν τις αιτήσεις τους για την επιδότηση καυσίμων για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Το είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η πλατφόρμα για τον δεύτερο γύρο του Fuel Pass θα ανοίξει έως το τέλος της εβδομάδας και κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο δήλωσε σήμερα (25.07.2022) στην εκπομπή OnLine στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Το συνολικό κόστος της νέας επιδότησης καυσίμων ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με τον υπουργό, θα καλύψει 3,1 εκατομμύρια οχήματα από 3,5 εκατομμύρια συνολικά, ενώ αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός των δικαιούχων. Οι δικαιούχοι θα εισπράξουν την οικονομική ενίσχυση στις αρχές του Αυγούστου, ενώ με τη χρήση της ψηφιακής κάρτας θα έχουν μπόνους 15 ευρώ.

Η οικονομική ενίσχυση με την ψηφιακή κάρτα, ανάλογα με το είδος του οχήματος (αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα) και την περιοχή της κύριας κατοικίας (ηπειρωτική χώρα ή νησιά), κυμαίνεται από 60 έως 100 ευρώ, ενώ με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό είναι 45- 80 ευρώ.

Δήμος Λουτρακίου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 30 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

Previous article

Αύριο στο Κιάτο ο Μητσιάς, η Δήμου και άλλοι καλλιτέχνες για τον Μεγάλο Γιάννη Σπανό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.