ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσαούσης

0

Μία από τις πιο εμβληματικές επιχειρηματικές προσωπικότητες της Κορινθίας, ο ιδρυτής της εταιρείας “Ευρωπτηνοτροφική”, Χρήστος Τσαούσης απεβίωσε ξαφνικά σήμερα το απόγευμα.

Ο Χρήστος Τσαούσης είχε δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παραγωγής και διανομής αυγών και πουλερικών στην Ελλάδα, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 επιχείρησε να δραστηριοποιηθεί και στον χώρο των τοπικών media επενδύοντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Κέντρο”. Μάλιστα εκείνη την εποχή το “Κέντρο” είχε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα που είχε δει περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός, τα οποία συγκρίνονταν μόνο με υποδομές αθηναϊκού σταθμού.

Ωστόσο, ο Χρήστος Τσαούσης είχε διακριθεί για την σημαντική φιλανθρωπική του δράση. Μόνο τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα επισκευής ενός ασθενοφόρου ΕΚΑΒ που για μήνες παρέμενε ακινητοποιημένο λόγω βλάβης, πρόσφερε ένα καινούργιο αυτοκίνητο στο Ευθύμειο για την μετακίνηση των παιδιών, ενώ έκανε συχνά δωρεές στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Μάλιστα ήταν χορηγός και των ανασκαφών στην Αρχαία Τενέα.

Την τελευταία φορά πρόσφερε στο Νοσοκομείο τρία μηχανήματα: έναν αυτόματο μοριακό αναλυτή, έναν θάλαμο κάθετης νηματικής ροής, βιολογικής ασφάλειας και έναν κλίβανο επώασης…

Παραδόθηκε το νέο σύγχρονο σχολείο στην Κυρά Βρύση (βιντεο)

Previous article

Η τεράστια περιουσία της βασίλισσας Ελισάβετ -Πόσο πλούσια ήταν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.