ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι το βράδυ κράτησε η απολογία των έξι συλληφθέντων από το Ζευγολατιό

0

Από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ κράτησε η απολογία των έξι συλληφθέντων για την υπόθεση της απάτης που έχει προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον.

Καθόλη την διάρκεια της ημέρας το κέντρο της πόλης, πέριξ του δικαστικού μεγάρου, ήταν αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακόμα και παρουσία διμοιρίας των ΜΑΤ, ενώ συγγενείς και φίλοι των κατηγορουμένων βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο και περίμεναν.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή συνελήφθησαν στο Ζευγολατιό και στο Ζεφύρι Αττικής έξι μέλη της οργάνωσης, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον πέντε άτομα. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 262 περιπτώσεις, ενώ τα μέλη της οργάνωσης κατάφεραν να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος 2.000.000 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και απάτης με υπολογιστή κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, της πλαστογραφίας, της παράνομης πρόσβασης σε συστήματα πληροφοριών ή και σε δεδομένα, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Σε συνένωση των δυνάμεων καλεί την αντιπολίτευση του Λουτρακίου η Μαρία Πρωτοπαππά

Previous article

Σήμερα η εμβόλιμη 3η Αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.