ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΘΜΙΑ: Η Νικολούλη ψάχνει την υπόθεση της νεκρής Αναστασίας

0

Την υπόθεση εξαφάνισης της Αναστασίας Σιαρναφέρη – Κόλλια, φέρνει ξανά στο προσκήνιο η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή ”Φως στο Τούνελ” και όπως όλα δείχνουν ο δυσεπίλυτος γρίφος, φαίνεται πως οδεύει προς τη λύση του. Οι δικαστικές Αρχές της πόλης, ξέθαψαν κυριολεκτικά την υπόθεση μετά από τρία χρόνια και ερευνούν πλέον τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται πως η Αναστασία Σιαρναφέρη – Κόλλια 51 χρόνων, βρέθηκε να επιπλέει στην παραλία “Κρυφή” στα Ίσθμια, το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019. Κάποιοι πρόβαλαν τότε την εύκολη εκδοχή, αυτή της αυτοχειρίας, χωρίς να ψάξουν βαθύτερα.

Οι προθανάτιες κακώσεις που εντόπισε ο ιατροδικαστής και το ενδεχόμενο της δολοφονικής ενέργειας που άφησε ανοιχτό, ξεσήκωσαν την οικογένειά της, που υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εναντίον αγνώστων. Ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση από τον Σεπτέμβρη του 2022, ερευνάται με ταχύτατους ρυθμούς. Τα κενά και οι παραλείψεις των Αρχών που εντοπίζει η δικαστική έρευνα, προκαλούν οργή.

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών χάθηκε από την Αγριλιά Αχαΐας, όπου έμενε με την οικογένειά της και ασχολείτο με κτηνοτροφικές εργασίες. Ήταν Πέμπτη 13 Ιουνίου, μία ημέρα πριν βρεθεί νεκρή στην περιοχή της Κορίνθου.

Ο σύζυγός της διαπίστωσε τότε πως χρήματα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους, είχαν αφαιρεθεί από την ίδια, άγνωστο για ποιο λόγο. Μέχρι και την ημέρα που εξαφανίστηκε, έκανε ανάληψη χρημάτων. Κανείς δεν ξέρει πως έφτασε στην Κόρινθο και τι ακριβώς συνέβη εκεί.

Πού και πώς βρέθηκαν τα στοιχεία της; Η τσάντα της με τα χρήματά της και το κινητό της, δε βρέθηκε. Δυόμισι χρόνια μετά, το Νοέμβριο του 2021, η λιμενική αρχή των Ισθμίων παρέδωσε στο σύζυγο την ταυτότητα της και τις δύο τραπεζικές της κάρτες άθικτες και χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να πληροφορηθούν το που και πως βρέθηκαν, οι λιμενικοί δεν είχαν κάποια απάντηση να δώσουν.

Απειλές στον σύζυγο

Ενώ η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ο σύζυγος της άτυχης Αναστασίας, βρήκε ένα χειρόγραφο απειλητικό σημείωμα. “Σταμάτα να με ψάχνεις, θα φας το κεφάλι σου”.

Το “Τούνελ” μετά τις τελευταίες εξελίξεις, βρέθηκε πάλι στην περιοχή και μίλησε με τον σύζυγο του θύματος. “Βρήκα ένα σημείωμα στο μαντρί, ήταν απειλητικό για να σταματήσουμε τις έρευνες. Με απειλούν γιατί ψάχνω…”

Για την ημέρα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή, ο κύριος Αποστόλης είπε: “Ήταν ημέρα Πέμπτη, 07:00 η ώρα το πρωί, όταν έφυγε από το μαντρί. Ξεκίνησε με τα πόδια και στο δρόμο την πρόλαβε ένα κορίτσι από τη γειτονιά και την πήγε με το αυτοκίνητό της λίγο παρακάτω. Την άλλη ημέρα ήρθαν εδώ και μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρή στα Ίσθμια.”

Παρέμβαση Τατούλη για την αδικία σε βάρος της Κορινθίας στην κατανομή των νέων ασθενοφόρων

Previous article

VIDEO: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα συνταξιούχου για να του γίνει έξωση!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.