ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νανόπουλος στις γυναίκες: “Αντισταθείτε, μιλήστε, μην ανέχεστε την βία”

0

Μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν βία εντός ή εκτός της οικίας τους έστειλε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Η 25η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και ο δήμος Κορινθίων, το Κέντρο συμβουλευτικής του δήμου, μια δομή στην οποίαν οι γυναίκες  μπορούν να προσφεύγουν για συμβουλή και ουσιαστική βοήθεια, και η Αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας υλοποίησαν κοινή δράση ενημέρωσης με φυσική παρουσία και διανομή έντυπου υλικού.

«Σπάστε την σιωπή» και απευθυνθείτε στην ελληνική αστυνομία ήταν η προτροπή του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Τετράδη.

«Μιλούμε σήμερα για την κακοποίηση των γυναικών Το κέντρο συμβουλευτικής του δήμου Κορινθίων λειτουργεί απρόσκοπτα, λειτούργησε και στην διάρκεια της πανδημίας ακριβώς για να μπορεί να στηρίζει και να βοηθά τις γυναίκες. Είμαστε δίπλα σας, μιλήστε» το μήνυμα της Αντιδημάρχου Μαρίνας Ραντίτσα.

«Καμία ανοχή στην βία, οι γυναίκες πρέπει να μιλήσουμε» το μήνυμα της εκπροσώπου του Κέντρου Συμβουλευτικής του δήμου Κορινθίων.

Στη δράση το παρόν έδωσαν  οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Ζαχαριάς και Κωνσταντίνα Κόλλια, στελέχη της Υπηρεσίας Πρόνοιας και του Κέντρου συμβουλευτικής του Δήμου Κορινθίων.

Οι δράσεις συνεχίζονται αύριο Σάββατο με τον θεατρικό μονόλογο “Μα που πήγε η Ελένη” στο θεατράκι του Δημαρχείου,  στις 20:00.

___________

Αυτές είναι οι επιδοτήσεις σε ρεύμα για τον Δεκέμβριο – Ίδιες παραμένουν οι τιμές για τον καταναλωτή

Previous article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΑΓΑΡΑ: Πώς ο πολεοδομικός σχεδιασμός ανοίγει τον δρόμο των επενδύσεων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.