ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

O Μητροπολίτης Κορίνθου “κάρφωσε” την υποψηφιότητα Πιστεύου στον δήμο Σικυωνίων

0

Στο Κιάτο ήταν κοινό μυστικό και στα δημοσιογραφικά στέκια γνωστό τοις πάσι. Αλλά η επιβεβαίωση ήρθε με ένα δελτίο Τύπου από την Μητρόπολη, που «κάρφωσε» την πολυαναμενόμενη υποψηφιότητα του εργολάβου Δημήτρη Πιστεύου για τον δήμο Σικυωνίων. Ο κ. Πιστεύος επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη εθιμοτυπικά, λόγω των γιορτών, μαζί με τον Βασίλη Νανόπουλο και τον αντιπρόεδρο της εταιρείας ΤΙΚUN.

Και το δελτίο Τύπου της Μητρόπολης κάνει αναφορά στον “κ. Δημήτριο Πιστεύο, Πολιτικό Μηχανικό και υποψήφιο Δήμαρχο Σικυωνίων“.

«Εορταστική επίσκεψη πραγματοποίησε την Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Δημήτριο Πιστεύο, Πολιτικό Μηχανικό και υποψήφιο Δήμαρχο Σικυωνίων και τον κ. Δημήτριο Γιαννόπουλο, Αντιπρόεδρο της Εταιρίας TIKUN, στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο», αναφέρεται και συνεχίζει:

«Κατά την διάρκεια της επισκέψεως συζήτησαν για θέματα που απασχολούν την Κορινθία την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και γενικού ενδιαφέροντος. Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τους ευγενικούς επισκέπτες του για την εποικοδομητική συζήτηση και αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο Νέο Έτος», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Μητρόπολης.

Τεστ αλκοόλ μιας χρήσης μοίρασε στους οδηγούς η Τροχαία στην Κόρινθο

Previous article

Καιρός: Με ιστορική ζέστη θα γίνει η Πρωτοχρονιά – Πότε έρχεται η αλλαγή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.