ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο και η μακάβρια σύμπτωση

0

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ξυλόκαστρο το δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, στο ύψος της περιοχής, Κάτω Πιτσά, με θύμα μια άτυχη γυναίκα της υπηρεσίας καθαριότητας, 45 ετών, που βρισκόταν πάνω στο απορριμματοφόρο. Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος καρφώθηκε στο σκουπιδιάρικο, στην πλευρά που στεκόταν η γυναίκα. Το χτύπημα ήταν σφοδρό και ο θάνατός της ακαριαίος.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείου της Κορίνθου, ενώ προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 45χρονη ήταν Ρομά. Ο 36χρονος οδηγός αμέσως μετά το δυστύχημα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα, αλλά για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr που μίλησε με κατοίκους της περιοχής, ο πατέρας του 36χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, που έπεσε στο απορριμματοφόρο και σκότωσε την υπάλληλο του Δήμου Ξυλοκάστρου, είχε επίσης σκοτώσει άνθρωπο με αυτοκίνητο.

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από περίπου 20 χρόνια, με τη μακάβρια αυτή σύμπτωση να προκαλεί ανατριχίλα.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός είναι από την Καλλιθέα Ξυλοκάστρου, και πληροφορίες αναφέρουν πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων ο Γιώργος Δέδες

Previous article

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία, έτοιμο το 12ο δημοτικό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.