ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου ο  Ευάγγελος Πιπέρης

0

Ο νέος Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος Πιπέρης έχει διατελέσει, διοικητής στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου, διοικητής στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, διοικητής στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, Διευθυντής Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αττικής, Διετέλεσε αστυνομικός διευθυντής Β’ Δωδεκανήσων με έδρα την Κω

Ο κ. Πιπέρης προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στις κρίσεις του Νοεμβρίου 2018 και από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής μετακινήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής ως Υποδιευθυντής.

Το Συμβούλιο μεταθέσεων, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Ευάγγελου Πιπέρη στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας, με έδρα το Ναύπλιο από το Μάρτιο του 2019.

Kατάγεται από τη Νεμέα, έχει μεγάλη εμπειρία και πλήρη εικόνα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Κορινθία.

Είναι ένας άνθρωπος με πλούσια συνδικαλιστική δράση στο Σώμα. Ήταν για μια εξαετία Πρόεδρος των Αξιωματικών στην Πελοπόννησο, τρία χρόνια Γενικός Γραμματέας, εκλεγμένο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας).

Ο Πατέρας κ. Ευάγγελος Πιπέρης  και ο Γιός κ. Χρήστος Πιπέρης υπίατρος ειδικευόμενος καρδιολόγος στο 401 Γ.Σ.Ν.

Ευχόμαστε στον κ. Πιπέρη κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.

Απολιθώματα μεγαραπτόρων στην Παταγονία ανακάλυψαν επιστήμονες

Previous article

Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Χαράλαμπος Τετράδης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.