Το Κοινωνικό Ιατρείο Κορίνθου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου και με τη βοήθεια του βιβλιοπωλείου Κουκίδα, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.
Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε κλινοσκεπάσματα, και (αυστηρά και μόνο) βρεφικά γάλατα και κρέμες καθώς και μωρομάντηλα για βρέφη.
(Παρακαλούμε πολύ τα κλινοσκεπάσματα να είναι συσκευασμένα σε διάφανη σακούλα καθαριστηρίου, ξεχωριστά το καθένα).
1) Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, Κολοκοτρώνη και Κολιάτσου από αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 10.00΄ με 12,00΄.
2) Στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην Κόρινθο Κύπρου 89, 1ος όροφος (τηλ. 2741023209) από τις 10,00΄μέχρι τις 14,00΄.
3) Στο βιβλιοπωλείο Κουκίδα Απ. Παύλου 64, τις ώρες λειτουργίας του.
Παρακαλούμε, κοινοποιείστε την ανακοίνωση!
Comments