ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο καμπάνες σε καταστήματα στην Κόρινθο – Πουλούσε μεταχειρισμένα ρούχα χωρίς την κατάλληλη σήμανση

0

Δύο καμπάνες έριξε η Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Κορινθίας μήμα Εμπορίου – Απασχόλησης σε καταστήματα στην Κόρινθο.

Με την υπ.αριθ.πρωτ.: 52418/16-02-2023 Απόφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κορινθίας, επιβλήθηκε σε επιχείρηση που βρίσκεται στο 4ο ΧΛΜ ΠΕΟ Κορίνθου Πατρών διοικητικό πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €).

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 08-02-2023 διαπιστώθηκε οτι σε κανένα εμφανές σημείο του καταστήματος, , είτε επί των ενδυμάτων, δεν υπήρχε η αναγραφή της σήμανσης «μεταχειρισμένο» για την εξασφάλιση της ορθής και έγκυρης ενημέρωσης του καταναλωτή, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την αγοραστική του απόφαση, με συνέπεια την παραπλάνησή του.

Ακόμα με την υπ.αριθ.πρωτ.: 52399/16-02-2023 Απόφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κορινθίας, επιβλήθηκε σε επιχείρηση ΚΑΦΕΝΕΙΟ που βρίσκεται στο 5 ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, εντός εμπορικού κέντρου MARE WEST διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00 €) διότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 08-02-2023, διαπιστώθηκε ότι δύο προϊόντα είχαν διαφορετική τιμή πώλησης προϊόντος εντός του καταστήματος, μεταξύ τιμοκαταλόγου και πινακίδας θερμοθαλάμου που ήταν τοποθετημένος στον πάγκο του καταστήματος πλησίον της ταμειακής μηχανής όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επί ποδός οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία με απεργίες σε όλη τη χώρα – «Μπλόκο» και στις βραβεύσεις Μητσοτάκη

Previous article

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο λιμάνι του Κάτω Άσσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.