ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το νερό κηρύχτηκε ο δήμος Κορινθίων

0

Την είδηση ότι ο δήμος Κορινθίων έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το πρόβλημα της λειψυδρίας έδωσε ο Βασίλης Νανόπουλος, σήμερα στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την σύμβαση δωρεάς των 50 εκατ. ευρώ με την Motor Oil.

Το γεγονός αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Από την μια μεριά αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο δήμος το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις μειωμένες ποσότητες που αναπόδραστα θα έρχονται στον δήμο. Από την άλλη θα ενισχύσει τις προσπάθειες του δήμου να εξασφαλίσει πόρους ή πιο γρήγορες διαδικασίες μακριά από την γραφειοκρατία προκειμένου να τρέξουν αδειοδοτήσεις για έργα που πρέπει να γίνουν.

Όλα αυτά ενώ ο δήμος Κορινθίων διαφημίζει το νέο δίκτυο ύδρευσης στην Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου, που θα επιτρέψει όπως πολλές φορές έχει πει ο κύριος Νανόπουλος να πάει και εκεί νερό Στυμφαλίας. Αλλά θα φτάσει το νερό Στυμφαλίας για όλους αυτό το καλοκαίρι, όταν πέρυσι χρειάστηκε ακόμα και η Κόρινθος να πάρει νερό με προσμίξεις απο γεωτρήσεις;

Μιας και ο λόγος για το νερό από γεωτρήσεις, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο δήμαρχος παρά τις επίμονες ερωτήσεις δεν απαντούσε για το ποιες περιοχές της Κορινθίας υδρεύονται με νερό με προσμίξεις αλλά παρέπεμπε στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Κορίνθου, ή πρότεινε στους καταναλωτές να επικοινωνούν με την Επιχείρηση για να μάθουν τι νερό φτάνει στις βρύσες τους.

50 εκατομμύρια ευρώ από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη για έργα σε Λουτράκι και Κόρινθο!

Previous article

Πράσινη Πόλη: τι λέει για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημοσίων κτιρίων στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.