ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διώχνουν ξανά τον αναισθησιολόγο από το Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Σε μία ακόμα μετακίνηση αναισθησιολόγου προχώρησε το υπουργείο Υγείας από το Νοσοκομείο Κορίνθου, αποδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το δυναμικό του.

«Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του υπουργείου Υγείας να μετακινήσει εκ νέου Αναισθησιολόγο του Νοσοκομείου μας σε Νοσοκομείο των Αθηνών”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση των Νοσοκομειακών Γιατρών του ΓΝΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος Αναισθησιολόγος, παρά τις έντονες αντιδράσεις μας, είχε μετακινηθεί κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών στο Νοσοκομείο Θήρας, ενώ τους τελευταίους αρκετούς μήνες προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών δύο φορές την εβδομάδα.

Σε προηγούμενη επικοινωνία μας, περιγράψαμε σαφώς την προβληματική κατάσταση του Αναισθησιολογικού Τμήματος. Συγκεκριμένα, υπηρετούν στο Νοσοκομείο μας τέσσερεις ειδικευμένοι Αναισθησιολόγοι, εκ των οποίων ο ένας θα αποχωρήσει τους επόμενους μήνες λόγω συνταξιοδότησης.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η αύξηση της προσέλευσης των ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών έχει δημιουργήσει την ανάγκη περισσότερων χειρουργικών επεμβάσεων αλλά και διακομιδών σοβαρά πασχόντων, στις οποίες είναι απαραίτητη η συμμετοχή Αναισθησιολόγων.

Αντί λοιπόν το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει άμεσα στη πρόσληψη Αναισθησιολόγων ώστε να ενισχύσει το Νοσοκομείο μας, μετακινεί Ιατρούς μας σε διάφορα Νοσοκομεία της χώρας, με αποτέλεσμα την απόλυτη αποδυνάμωση του Τμήματος, του Χειρουργικού Τομέα και τελικά την περαιτέρω δυσλειτουργία του Νοσοκομείου.

Επιμένουμε λοιπόν στην στελέχωση με Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου και διαμαρτυρόμαστε έντονα στην μετακίνηση του συγκεκριμένου Αναισθησιολόγου, αλλά και στην απαξίωση από το Υπουργείο Υγείας της Δημόσιας Υγείας των πολιτών του Νομού μας.

(ΦΩΤΟ) Με αέρα νίκης ο Γκιώνης – Γέμισε το Αλεξάνδρειο στην παρουσίαση του συνδυασμού

Previous article

Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού Ψηφίζεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.