LifeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σεμινάριο για την Τεχνητη Νοημοσύνη και το marketing από το Επιμελητήριο

0

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει μαζί με το Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18:00 το σεμινάριο Τεχνητή Νοημοσύνη & Marketing στο αμφιθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΡΣΙΝΟΣ” του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Ερμού 2, Κόρινθος.

Κεντρικός ομιλητής στο σεμινάριο είναι ο κ. Βασιλόπουλος Χρήστος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής Groowise & ChannelDoubler, συνεργάτης του Athens International College σε θέματα Digital Marketing και Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ομιλία θα πραγματοποιήσει και η Δρ. Μαρία – Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος, Πρόεδρος Rythmisis, Διδάκτωρ Δικαίου Πληροφόρησης, σχετικά με τις νέες νομικές ρυθμίσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης AIACT: Κίνδυνοι και Οφέλη.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) αναμορφώνει το τοπίο των επιχειρήσεων, εισάγοντας νέες δρόμους, προοπτικές και δυνατότητες επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις λειτουργούν, οργανώνονται, παράγουν και αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους.

Η τεχνητή νοημοσύνη στο μάρκετινγκ και την οργάνωση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επιβιώσουν και να παράγουν στο άμεσο μέλλον. Με τις αναλύσεις και την αυτοματοποίηση που βασίζονται στην ΤΝ, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις δραστηριότητές τους, να βελτιώσουν τη δέσμευση των πελατών, να δημιουργήσουν περισσότερα έσοδα, να κατανοήσουν καλύτερα τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά των πελατών τους και να δημιουργήσουν εξατομικευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ που θα έχουν απήχηση σε αυτούς. Η ΤΝ βοηθάει στον εντοπισμό νέων ευκαιριών, στη βελτιστοποίηση των στρατηγικών τιμολόγησης και στη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, ευέλικτες και επιτυχημένες στις αντίστοιχες αγορές τους.

Στόχος

Αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο έχει στόχο να καλύψει επιγραμματικά το ρόλο, τις δυνατότητες και την επίδραση της ΤΝ στο μάρκετινγκ και την οργάνωση των επιχειρήσεων και να αναδείξει τρόπους για το πως αυτές μπορούν να την αξιοποιήσουν ως ισχυρό εργαλείο για να βελτιστοποιήσουν τις παραγωγικές τους διαδικασίες και συνεπακόλουθα να επιτύχουν την μείωση του κόστους και τη μεγιστοποίηση του κέρδους.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι ενδιαφέρονται να κατανοήσουν και να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα από τις δυνατότητες και εφαρμογές της ΤΝ στο μάρκετινγκ.

Διάρκεια: 2 ώρες

Δηλώστε τώρα συμμετοχή: https://bit.ly/4aH7JL1

Το Σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία: με την ΟΕΒΕ Κορινθίας, την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου Και Επιχειρηματικότητας, τον Σύλλογο Οικονομολόγων – Λογιστών Ν. Κορινθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου «Ο Ερμής», τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου, τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής».

Η ΔΕΥΑ Λουτρακίου παίρνει μέτρα περιορισμού κατανάλωσης νερού

Previous article

Ο 18χρονος είχε …λατρεία στα μηχανάκια, αλλά την “πλήρωσε”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Life