ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβεβαιώσεις Τετράδη στον Εμπορικό Σύλλογο για την φύλαξη των κλειστών καταστημάτων

0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας Χαράλαμπο Τετράδη είχε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για τα καταστήματα που είναι πλέον κλειστά. Τούτο κρίθηκε σκόπιμο καθώς η μείωση της κυκλοφορίας ενισχύει την διάθεση των …χρυσοδάκτυλων να χτυπήσουν τα κλειστά καταστήματα. Ο κ. Τετράδης διαβεβαίωσε τον κ. Γεώργαρη ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την πλήρη φύλαξη της πόλης και των καταστημάτων.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση ήρθε σε συνέχεια επιστολής του Εμπορικού Συλλόγου. Σε αυτήν ο Σύλλογος ζητούσε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, τη λήψη έκτακτων μέτρων, αναφορικά με την ασφάλεια των καταστημάτων, κατά την παρούσα περίοδο που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους.

«Με την παρούσα επιστολή μας», αναφέρεται στην επιστολή, «θέλουμε να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη περίοδος που διανύουμε, με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και την «ερήμωση» της αγοράς, βάσει των έκτακτων μέτρων ασφαλείας της κυβέρνησης, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ως προς την εμφάνιση κρουσμάτων κλοπών και φθοράς των καταστημάτων.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε την αύξηση των περιπολιών, επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε όλα τα σημεία όπου βρίσκονται κλειστά καταστήματα.

Ευελπιστούμε στα πλαίσια της μέχρι ώρας εξαιρετικής συνεργασίας μας, ότι θα ενεργήσετε κατάλληλα προκειμένου να διασφαλιστούν οι περιουσίες των εμπόρων».

Ποιοι δικαιούνται το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ – Εργαζόμενοι, απολυμένοι, ελεύθεροι επαγγελματίες [λίστα]

Previous article

Έτσι θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές στον δήμο Βέλου Βόχας – Ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.