ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Κλιματική Αλλαγή

0
Μια πολική αρκούδα για συρρίκνωση του πάγου στην Αρκτική: η κλιματική αλλαγή σημαίνει ότι ο πλανήτης γίνεται πιο ζεστός (φωτογραφία: Sven-Erik Arndt / Newscom)

Αλλαγή του κλίματος , πόσοι από εμάς έχουν ήδη ακούσει για αυτό το ζήτημα; Πιθανώς όλοι, αλλά έχουμε κάνει ποτέ αλλαγές στη ζωή μας σύμφωνα με αυτήν την πραγματικότητα; Μάλλον όχι, γιατί είναι πολύ δύσκολο για εμάς να καταλάβουμε ότι πολλά είδη ως δικά μας διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Γιατί λοιπόν δεν κάνουμε κάτι; Επειδή για να κάνουμε τη διαφορά και να προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε ή ακόμα και να επαναφέρουμε αυτήν τη διαδικασία που ονομάζεται κλιματική αλλαγή για την οποία είμαστε υπεύθυνοι, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και διαβίωσής μας (αυτό το φαινόμενο είναι μια διαδικασία που αναμένεται να έχει άνευ προηγουμένου επιπτώσεις  στο πού μπορούν να εγκατασταθούν οι άνθρωποι, καλλιεργούν τρόφιμα, χτίζουν πόλεις και βασίζονται σε λειτουργικά οικοσυστήματα για τις υπηρεσίες που παρέχουν. Σε πολλά μέρη, οι αλλαγές θερμοκρασίας και η αύξηση της στάθμης της θάλασσας βάζουν ήδη τα οικοσυστήματα υπό πίεση και επηρεάζουν την ανθρώπινη ευημερία.)

Όταν ήμασταν λίγοι, μάθαμε ότι πρέπει να μειώσουμε , να ανακυκλώσουμε και να επαναχρησιμοποιήσουμε , αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνουμε μόνο την ανακύκλωση, η οποία φαίνεται να είναι η ευκολότερη και αρκετά, αλλά δεν είναι. Η πιο σημαντική πολιτική «R» που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι η πιο δύσκολη, Reduce.

Μειώστε την κατανάλωσή μας, τη βούλησή μας να αγοράσουμε ό, τι δεν χρειαζόμαστε ή να το χρησιμοποιήσουμε μία φορά και να το πετάξουμε. Πρέπει να σταματήσουμε με αυτήν την ιδέα ότι όλα είναι μίας χρήσης και εξαφανίζονται χωρίς καμία συνέπεια, καθώς έχουμε τους ωκεανούς και τα υγειονομικά πεδία για να μας δείξουν πόσο άσχημα έχει γίνει αυτή η κατάσταση .

8eCUgvCwsa

ΠΙΚΑΣΟ: ΑΝΟΙΞΗ

Previous article

Τελικό σχέδιο για τα σχολεία -Πότε ανοίγουν, με αντισηπτικά και μονά θρανία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.