ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επίσημο: Η Tesla ζητάει προσωπικό – Έρχεται στην Ελλάδα

1

Οι νέες κυβερνητικές αποφάσεις για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης φαίνεται ότι έκαναν τελικά την Tesla να πάρει την οριστική της απόφαση για είσοδό της και στην ελληνική αγορά.

Πολλοί μπορεί να μη γνωρίζουν πως η Tesla έχει μία μικρή παρουσία στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, καθώς έχει δημιουργήσει ένα hub τεχνολογίας στο Δημόκριτο ενώ πρόσφατα στο site της συμπεριέλαβε τη χώρα μας και στα locations για τους φορτιστές ηλεκτρικών της “Superchargers” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη.

Ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να έχει και επίσημη παρουσία προετοιμαζόμενη για μία “συναρπαστική νέα είσοδο” στην αγορά της Ελλάδας.

Όπως μπορούμε λοιπόν να δούμε λοιπόν και πάλι στο επίσημο site της εταιρείας, η Tesla αναφέρει ξεκάθαρα ότι προετοιμάζεται για την «συναρπαστική» νέα είσοδό της στην Ελλάδα, εξ ου άλλωστε και βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργατών σε 2 τμήματα, έναν στο κομμάτι της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Παράδοσης Αυτοκινήτων, καθώς και μια σειρά από νέους «Σύμβουλους Tesla» (Tesla Advisor) που θα αναλάβουν το customer support.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NewsAuto.gr. αρχικά θα στελεχώσει ένα μικρό γραφείο που θα διαχειρίζεται τις εισαγωγές των αυτοκινήτων, τις παραδόσεις, το marketing και την υποστήριξη πελατών. Σε δεύτερο χρόνο, θα δημιουργήσει και μία κεντρική έκθεση στην Αθήνα.

Τέλος θυμίζουμε άλλωστε ότι μέσα στο 2020 έχουν ήδη πωληθεί στη χώρα μας 2 καινούργια Tesla Model 3, παρότι δεν υπάρχει άμεση αντιπροσώπευση της εταιρείας στην Ελλάδα, δείχνοντας ότι υπάρχει εμπράκτως ενδιαφέρον για τα μοντέλα της φίρμας.

8eCUgvCwsa

Καταγγελία του ΙΝΚΑ: “οι υπηρεσίες του δήμου Κορινθίων αγνοούν τους δημότες”

Previous article

ΚΟΡΙΝΘΙΑ – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών , Eφήβων και Ατόμων με Αναπηρία ο «Εφυραίος Άθλος»

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] απο περίπου ενα μήνα η Tesla ανακοίνωσε την έλευση της Tesla στη χώρα μας και την αναζήτηση […]

Comments are closed.